ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Καταγγελία για παράνομες χωματερές δίπλα στον οικισμό των Βασιλειών! Ολόκληρο το κείμενο της καταγγελίας και φωτογραφίες της περιοχής!

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βασιλειών προς τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Ηρακλείου κο Μαρκάκη.

ΧΩΜΑΤΕΡΗ_2

Με έγγραφο που κοινοποιείται στον πρόεδρο του Τ.Δ. Βασιλειών και στις αρμόδιες υπηρεσίες υγείας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βασιλειών καταγγέλλει την ύπαρξη δύο παράνομων χωματερών πολύ κοντά στον οικισμό των Βασιλειών. Μάλιστα, στις χωματερές αυτές, εκτός από σκουπίδια και μπάζα, γίνεται ρίψη και άλλων επικίνδυνων για τη δημόσια υγεία υλικών, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μια απαράδεκτη κατάσταση για την υγεία των κατοίκων και υπάρχει άμεσος κίνδυνος μετάδοσης ασθενειών μέσω αδέσποτων σκύλων, πτηνών και άλλων ζώων , σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου και γιατρό κο Μπιμπάκη Γιάννη.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ1

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ2

Με την καταγγελία αυτή, ζητείται άμεσα η επέμβαση του εισαγγελέα αλλά και των αρμοδίων υπηρεσιών, προκειμένου να κλείσουν άμεσα οι παράνομες χωματερές, να καθαριστεί το ρέμα που τις “φιλοξενούσε” ως σήμερα, και να γίνει η αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος.

ΧΩΜΑΤΕΡΗ_3

Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες τις αμέσως επόμενες ημέρες, καθώς αναμένεται την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου να επισκεφτεί την περιοχή κλιμάκιο με επικεφαλή των Εισαγγελέα Ηρακλείου κο Μαρκάκη, για να διαπιστωθεί από κοντά το μέγεθος της μόλυνσης του περιβάλλοντος και να δοθούν οι σχετικές εντολές στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Θα παρακολουθούμε το θέμα από κοντά, καθώς η μόλυνση του περιβάλλοντος είναι ένα θέμα στο οποίο έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία. Μάλιστα, από αυτό το blog, έχουμε κι εμείς καταγγείλει τη λειτουργία μιας παράνομης χωματερής απόθεσης μπαζών στη διασταύρωση του Αγίου Σώζοντα, στο δρόμο προς Αρχάνες, χωρίς να έχει γίνει τίποτα μέχρι σήμερα. Ελπίζουμε να φτάσει στα μάτια και τ’ αυτιά του Εισαγγελέα και αυτή η καταγγελία, και να ασχοληθεί όπως αρμόζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου