ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Βίντεο με τη διάσωση των εγκλωβισμένων στο οροπέδιο της Νίδας

Θα θυμάστε φυσικά τι είχε γίνει πριν μερικές ημέρες στο οροπέδιο της Νίδας, στον Ψηλορείτη. Τρεις πολίτες είχαν εγκλωβιστεί το περασμένο Σάββατο 11-12-2010 στο όχημά τους λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και της έντονης χιονόπτωσης που επικρατούσαν στην περιοχή, και διανυκτέρευσαν εκεί έχοντας αναμμένη τη θέρμανση του οχήματος.

Τέσσερεις άνδρες της ΕΜΑΚ Ηρακλείου με ερπυστριοφόρο όχημα έσπευσαν άμεσα για βοήθεια όμως λόγω καιρού εγκλωβίστηκαν με τη σειρά τους σε άλλο σημείο της περιοχής.

Η περιπέτεια αυτή είχε αίσιο τέλος, καθώς την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 11:12 απογειώθηκε από την 112 ΠΜ Α/Δ Ελευσίνας Super Puma της ΠΑ για αποστολή Έρευνας-Διάσωσης τριών εγκλωβισμένων πολιτών και τεσσάρων πυροσβεστών.
Το ελικόπτερο αρχικά εντόπισε το όχημα και τους άνδρες της ΕΜΑΚ και ξεκίνησε την επιχείρηση περισυλλογής στις 13:11. Η αποστολή ολοκληρώθηκε στις 15:29 με τη μεταφορά όλων των πολιτών και πυροσβεστών στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Χθες αναρτήθηκε στο youtube το βίντεο που τράβηξαν οι ίδιοι οι άνδρες της ΕΜΑΚ πάνω από το ελικόπτερο. Μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου