ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Κομφούζιο στο κέντρο του Ηρακλείου την τελευταία μέρα του χρόνου!!!

Σήμερα είπα να περάσω τη μέρα χαλαρά, μιας και δε δούλευα… Και είχα την ιδέα να κατέβω στο κέντρο του Ηρακλείου, να κάνω τα τελευταία (και μοναδικά) ψώνια μου. Φαίνεται όμως ότι την ίδια ιδέα είχε και όχι μόνο το υπόλοιπο Ηράκλειο, αλλά όλος ο Νομός Ηρακλείου!! 

DSC00127 Είχε και η τροχαία τη γραφική μεν, αλλά καθόλου λειτουργική δε, ιδέα να τοποθετήσει έναν τροχονόμο πάνω σ’ ένα βαρέλι στο Μεϊντάνι, για να ρυθμίζει την κυκλοφορία, και έγινε ο χαμός!! Γύρω στις 12 το μεσημέρι, η ουρά των οχημάτων από το Μεϊντάνι έφτανε στην Ικάρου, στη διασταύρωση με την Εθνικής Αντιστάσεως!! Τι κι αν είχαν εκτός από τον τροχονόμο, και 5 δημοτικούς αστυνομικούς επί τόπου, και άλλους 2 της αστυνομίας!! Δεν έφτιαχνε η κατάσταση με τίποτα! Τι να σου κάνει θα μου πεις και η τροχαία ή η δημοτική αστυνομία, όταν μπροστά στα μάτια τους ο κάθε ασυνείδητος αφήνει το αυτοκίνητό του στη διάβαση πάνω “για ένα λεπτό”, για να παραδώσει το εμπόρευμά του!! Φανταστείτε τι κάνει ο συγκεκριμένος, όταν δεν έχει μπροστά του 2 άνδρες τις τροχαίας και 5 της δημοτικής αστυνομίας!!

DSC00128

Τέλος πάντων, ας μη γκρινιάξω άλλο σήμερα, τελευταία μέρα του χρόνου! Ας κρατήσω δυνάμεις για το νέο έτος, το οποίο προβλέπεται το ίδιο, και περισσότερο, δύσκολο από αυτό που φεύγει σε μερικές ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου