ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικο δωράκι στα κανάλια από την κυβέρνηση

Τη στιγμή που η χώρα ζει στιγμές απίστευτης λιτότητας, που οι περικοπές μισθών έχουν γενικευτεί πλέον σε όλο σχεδόν το εργατικό δυναμικό, που οι συντάξεις έχουν μειωθεί, το όριο απολύσεων έχει διπλασιαστεί, δε χορηγούνται αποζημιώσεις για απολύσεις μέσα σ’ ένα χρόνο, την ίδια στιγμή που ο ΦΠΑ εκτοξεύεται στο 23%, που ο ειδικός φόρος πετρελαίου θέρμανσης εξισώνεται με του κίνησης, που τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα έχουν μετατραπεί σε πενιχρά επιδόματα, η κυβέρνηση έρχεται να προσφέρει σε μια μερίδα ανθρώπων ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο:

ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΑΒΟΛΗ στην επιβολή του ειδικού φόρου 20% στα έσοδα των τηλεοπτικών καναλιών από τις διαφημίσεις!!!

Ο φόρος επρόκειτο αρχικά να επιβληθεί την 1η Ιουλίου κι έπειτα αναβλήθηκε για την 1η Οκτωβρίου. Αυτή τη φορά αναβλήθηκε για το 2013!!!

Να σημειωθεί ότι (σύμφωνα με δημοσιεύματα) οι περισσότεροι τηλεοπτικοί σταθμοί είναι υπερχρεωμένοι και λειτουργούν με κρατικές επιχορηγήσεις.

Δώρο στα συνεταιράκια της κάνει λοιπόν η κυβέρνηση. Έτσι, εξασφαλίζει για άλλα δυο χρόνια την εύνοια των ιδιοκτητών των τηλεοπτικών σταθμών, οι οποίοι σίγουρα θα βρουν τον τρόπο να ανταποδώσουν το δωράκι!!! Έχει κανείς καμία αμφιβολία;;;

Το τηλεκοντρόλ όμως είναι στα χέρια μας. Να κλείσουμε τις τηλεοράσεις, μα έτσι κι αλλιώς πέρα από την προπαγάνδα και τα ριάλιτι, δεν προσφέρουν και τίποτα αξιόλογο (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων). Η σωστή ενημέρωση πλέον γίνεται από το διαδίκτυο, και μόνο από επιλεγμένες, σχετικά αντικειμενικές πηγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου