ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Από μπάλωμα σε μπάλωμα το πάνε στη ράμπα της παραλιακής προς Ν.Αλικαρνασσό

Τι θα γίνει επιτέλους στη ράμπα της παραλιακής προς Νέα Αλικαρνασσό; Σήμερα πάλι ήταν εκεί συνεργεία, και πρόσθεσαν άλλο ένα “μπάλωμα” στον ήδη χιλιομπαλωμένο, αλλά κατά τ’ άλλα ολοκαίνουριο δρόμο που κατασκεύασε ο ΟΛΗ.

 DSC00134

Υποτίθεται ότι έχουν μπει από εισαγγελείς μέχρι επιθεωρητές δημοσίων έργων στο συγκεκριμένο έργο, και έχει συσταθεί και επιτροπή διαπίστωσης βλαβών. Στο πόρισμα δε της επιτροπής, αναφέρεται ότι για τις καθιζήσεις στη ράμπα έχει ευθύνη ο εργολάβος, αφού από δικές του “παραλείψεις ή κακοτεχνίες” επήλθε η αστοχία αυτή στο έργο. Μάλιστα προτείνονται κάποιες μελέτες, και κάποια συγκεκριμένα έργα, ώστε να αποκατασταθεί μια και καλή η αστοχία στο συγκεκριμένο σημείο της οδού.

Αντί να γίνονται όμως τα συγκεκριμένα έργα, τα οποία θα λύσουν μια και καλή το πρόβλημα των καθιζήσεων στη ράμπα ανόδου προς Νέα Αλικαρνασσό , επιλέγεται μέχρι στιγμής η “προσωρινή” λύση του μπαλώματος με ασφαλτικό. Μάλιστα, το μπάλωμα που έγινε σήμερα, δεν είναι στο ίδιο σημείο που είχε γίνει το παλιό, αλλά ακριβώς μετά, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία. Αυτό σημαίνει ότι η καθίζηση επεκτείνεται, και πρέπει να συντομευτούν οι όποιες διαδικασίες απαιτούνται, ώστε να  δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα. Γιατί , ως γνωστόν, στην Ελλάδα, ουδέν μονιμότερο του προσωρινού…

ΝΕΟ ΜΠΑΛΩΜΑ1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου