ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Κατολίσθηση δρόμου στις Βούτες Ηρακλείου, και οι αρμόδιες υπηρεσίες…μετακομίζουν!!!

Άλλο ένα περιστατικό κατολίσθησης δρόμου σημειώθηκε τις τελευταίες ημέρες, αυτή τη φορά στο χωριό Βούτες, λίγο έξω από το Ηράκλειο. Ευτυχώς το τοπικό κανάλι tvCRETA έκανε ρεπορτάζ για το θέμα.

Αξιοσημείωτο πάντως είναι το γεγονός ότι οι κάτοικοι δε βρίσκουν κανένα υπεύθυνο στις αρμόδιες υπηρεσίες να ασχοληθεί με το τόσο επικίνδυνο θέμα, αφού είναι…υπό μετακόμιση!!  Και, όπως θα δείτε στο βίντεο, ο κίνδυνος να καταρρεύσει ένα μεγάλο τμήμα του δρόμου είναι άμεσος, αφού έχουν παρουσιαστεί ήδη ρωγμές στη μέση του οδοστρώματος, και για μεγάλο μήκος!!! Και, αντί να απαγορευτεί η κυκλοφορία των οχημάτων, όπως θα επέβαλε η..λογική, απλά έχουν μπει μερικοί κώνοι και κορδέλες, και τα αυτοκίνητα κυκλοφορούν από δίπλα τους!!! 

Να τα βλέπει αυτά ο δήμαρχος και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι, που ανάγκασαν τους υπαλλήλους να μετακομίσουν σε μια μέρα μέσα, χωρίς να τους έχουν εξασφαλίσει τα νέα γραφεία που θα τους στεγάσουν. Θέλανε βλέπετε να δείξουν ότι ο δήμος Ηρακλείου προσαρμόστηκε άμεσα στις επιταγές του Καλλικράτη, αλλά αυτή η βιασύνη τους γύρισε μπούμερανγκ, αφού όλοι έχουν πλέον καταλάβει πόση ανοργανωσιά υπάρχει!!  Ελπίζω μόνο η ανοργανωσιά αυτή να μη γίνει αιτία να θρηνήσουμε θύματα, καθώς υπάρχουν επικίνδυνες καταστάσεις στο δήμο Ηρακλείου, που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης (φανάρια, κατολισθήσεις, κλπ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου