ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Όλα τά ‘χε ο “μασκαράς”, το καρναβάλι του λείπει!!!

image

Όπου “μασκαράς”, βάλτε “Δήμος Ηρακλείου”! Γιατί όπως αποκάλυψε χθες στο δημοτικό συμβούλιο υπεύθυνος των πολιτιστικών θεμάτων του δήμου κ. Ματζαπετάκης, το “ΚΑΣΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ” φέτος κοστίζει στο δήμο 136.000 ευρώ!!!

Είναι καιροί τώρα να πετάμε σε φιέστες τόσα χρήματα; Πολύ σωστά ξεσηκώθηκαν οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης. Η Λαϊκή Συσπείρωση τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν να σπαταλούνται τόσα χρήματα τη στιγμή που συμβασιούχοι πετιούνται στο δρόμο, ενώ η παράταξη Ηράκλειο-Ανθρώπινη πόλη σημείωσε ότι  στο όνομα του πολιτισμού χρεώνονται τεράστια χρηματικά ποσά και καυτηρίασε με νόημα το ζήτημα ότι  στις εκδηλώσεις αυτές κάποιοι να πληρώνονται αδρά και άλλοι συμμετέχουν αφιλοκερδώς. Και οι δύο παρατάξεις έχουν απόλυτο δίκιο!!!

Να σημειώσω κι εγώ και ένα άλλο ζήτημα: μήπως ξεχάσαμε πολύ γρήγορα ότι ο δήμος Ηρακλείου χρωστάει 13 δις ευρώ;;; Ότι εργολάβοι και προμηθευτές είναι απλήρωτοι πάνω από χρόνο; Ότι ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 2008 ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ;

Γιατί πρέπει και φέτος το καρναβάλι μας να είναι “grande”; Για να ικανοποιηθεί ο εγωισμός κάποιον; Γιατί κάποιοι δεν αντέχουν να είναι πίσω από το Ρέθυμνο; Ας τα αφήσουν αυτά στην άκρη, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι, και ο δήμος Ηρακλείου έχει πολλές υποχρεώσεις . Να θυμίσω μια; Από 1η Ιουλίου σταματά να πληρώνει τους υπαλλήλους των δήμων το Υπουργείο Εσωτερικών, και θα είναι πλέον υποχρέωση των δήμων η μισθοδοσία. Κανονίστε μ’ αυτά και μ’ αυτά να μένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι, για να τρώνε … οι υμέτεροι!!!

Καλά τα καρναβάλια λοιπόν, αλλά ας τα κάνουμε να ταιριάζουν με την εποχή που ζούμε: ΛΙΤΑ!! Εξάλλου τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι δε θέλουν πολυτέλειες για να περάσουν καλά. Μόνο όρεξη να υπάρχει..Αλλά κι αυτή δύσκολο να βρεθεί πια… Εξάλλου, λόγω χρημάτων ούτε τους μεσογειακούς αγώνες δε φιλοξενεί η Ελλάδα φέτος.

Υ.Γ.: Αν δεν πληρώνατε τόσα χρόνια τώρα 28.500 ευρώ το μήνα στο φίλο σας τον κομπολογά με τη μουστάκα (δεν ξέρω πιο είναι πιο μεγάλο, το κομπολόι,το μουστάκι, ή το..βίσμα!!) για τη χωματερή που πάτε τα σκουπίδια του δήμου (άσε που δεν είναι ξεκάθαρο και ιδιοκτησιακά), θα είχατε άλλα περιθώρια και στο καρναβάλι, αλλά και σε πολλά άλλα ζητήματα!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου