ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Αντάρτικο ξεκινάνε οι περιπτερούχοι της Κρήτης για την τιμή του πακέτου των τσιγάρων!!

Άλλη μια πρωτοβουλία επαγγελματικής ομάδας, ενάντια στις κατευθύνσεις της κυβέρνησης, ξεκινάει από την Κρήτη. Μετά τους καφεστιάτορες, που πρώτοι είχαν αντιδράσει στον αντικαπνιστικό νόμο βάζοντας τασάκια στα μαγαζιά τους, και μαζεύοντας υπογραφές από τους πελάτες τους, έρχονται τώρα οι περιπτερούχοι της Κρήτης ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ, ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ!!!   

Η κίνηση αυτή θα είναι πανελλαδική, ξεκινά όμως από την Κρήτη. Έτσι, από τις 15 Φεβρουαρίου το πακέτο στο νησί μας θα πωλείται 10 λεπτά ακριβότερα από την αναγραφόμενη τιμή, αφού σε αυτό θα τοποθετείται νέα ετικέτα με την τιμή πώλησης από τους περιπτερούχους. Ο συγκεκριμένος κλάδος υποστηρίζει ότι έχουν δικαίωμα να το κάνουν αυτό, καθώς η τιμή που αναγράφεται στο πακέτο είναι ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ και όχι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ. Μάλιστα, λένε ότι αυτό ισχύει σε όλη την Ευρώπη!

Αυτό που ίσως να διαφεύγει, είναι ότι η υπόλοιπη Ευρώπη έχει και αξιοπρεπείς μισθούς, και δεν είναι υπό πτώχευση!! Όπως επίσης και ότι η τιμή του πακέτου έχει τουλάχιστον διπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια!!

Δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη κίνηση βοηθήσει στο να μη σβήσει το επάγγελμα του περιπτερά ή όχι, αλλά ίσως βοηθήσει περισσότερο κόσμο ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ!!!

2 σχόλια:

  1. Αν το έκαναν στη Ζελίτα αυτό θα γίνονταν χαμός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη Ζελίτα και στα λοιπά αναψυκτικά αγαπητέ αναγνώστη καπελώνουν πολλά 10λεπτά παραπάνω...

    Ντραμπάκουλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή