ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Ο Ντόλιος, ο Παπακωνσταντίνου, το ενιαίο μισθολόγιο, και η … Τζούλια !!!

image

Βγήκε χτες ο υφυπουργός εσωτερικών κος Ντόλιος και δήλωσε για το επερχόμενο ενιαίο μισθολόγιο των δ.υ: «Δεν έχουμε στόχο δια του νέου μισθολογίου να μειώσουμε το συνολικό μισθολογικό κόστος στο δημόσιο. Εάν προκύπτει μείωση μισθολογικού κόστους προκύπτει από άλλες πρωτοβουλίες, από άλλους λόγους”.

Τότε πως εξηγείτε κε Ντόλιο δεκάδες ταυτόχρονα χθεσινά δημοσιεύματα που επί λέξη ΟΛΑ αναφέρουν: “Στο υπουργείο Οικονομικών στοχεύουν σε μία νέα εξοικονόμηση δαπανών ύψους 1 δισ. ευρώ για φέτος, ποσό το οποίο ισοδυναμεί με το 0,5% του ΑΕΠ, με την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου”. Μάλιστα, κάποιες εφημερίδες, επικαλούμενες πάντα “κύκλους του υπουργείου Οικονομικών” , προσδιορίζουν την περεταίρω μείωση μισθών στο 15%.

Πως θα μειωθεί λοιπόν κατά 1 δις το μισθολογικό κόστος, χωρίς να μειωθούν περεταίρω οι μισθοί; Θα κάνετε κανένα από τα γνωστά σας μαγικά; Θα παρουσιάσετε κανένα πίνακα που θα δείχνει ότι για κάποιους, ελάχιστους υπάλληλους δε θα μεταβληθεί ο μισθός, και θα προσπαθήσετε να το γενικεύσετε; Τα έχουμε μάθει πια τα επικοινωνιακά σας τρυκ.

Είναι σίγουρο ότι με εντολή της ΤΡΟΙΚΑ πάτε για νέα, γενικευμένη μείωση μισθών στο δημόσιο τομέα. Άλλο τόσο σίγουρο είναι όμως ότι αυτό θα είναι το τελειωτικό χτύπημα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς ένα μεγάλο τμήμα καταναλωτών θα χάσει την όποια (έστω μικρή) αγοραστική δύναμη της έχει απομείνει.

Δεν μπορώ τέλος να μη σχολιάσω το γεγονός ότι ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ για το ενιαίο μισθολόγιο των δ.υ. την έκανε ο κος Παπακωνσταντίνου σε ΔΥΟ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ (Hay Group και Icap Group έναντι του ποσού των 71.955 ευρώ). Ο κος Παπακωνσταντίνου σε ρόλο Σειρινάκη, έφερε τους ΔΥΟ ξένους (μαύρους) να… πηδήξουν τη δική του Τζούλια, δηλαδή το δημόσιο!!!

Άντε, και ..καλό download !!!

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ "Αντίπαλε", αν αυτά που λένε κάθε φορά τα πιστεύαμε, τότε θα νομίζαμε ότι πληρώνουμε ακόμα Φ.Π.Α. 8 και 18 τοις εκατό...

    Ντραμπάκουλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή