ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Ξεκίνησε η συλλογή υπογραφών για το σύλλογο ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων

Δελτίο τύπου ομάδας “Δικαίωμα”

Την Τετάρτη 9/2 συναντηθήκαμε στο ΟΜΜΑ Studio άνεργοι και επισφαλώς εργαζόμενοι ώστε να συζητήσουμε για τη συγκρότηση του συλλόγου ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων.

Με τα επίσημα στοιχεία να μιλάνε για ανεργία της τάξης του 20% μέσα στο 2011 σε όλη την χώρα και την Κρήτη να είναι πρωταθλήτρια στους ρυθμούς ανάπτυξης της ανεργίας (από 5,3% πήγαμε στο 12% το 2010), όλοι οι παρευρισκόμενοι διατύπωσαν την ανάγκη για την οργάνωση των εργαζομένων και των ανέργων που πλήττονται στην εποχή του ΔΝΤ.

Πλήθος προτάσεων και ιδεών αναδείχθηκαν μέσα από τη συζήτηση, που όλες κατέληγαν σε μία συνισταμένη: προχωράμε γοργά στη συγκρότηση του συλλόγου, ο οποίος θα διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον, με δουλειά και αξιοπρέπεια. Δεν είμαστε αριθμοί στις στατιστικές, αλλά άνθρωποι με ανάγκες τις οποίες είμαστε διατεθιμένοι να απαιτήσουμε να καλυφθούν.

Είναι καιρός να οργανωθούμε και να απαιτήσουμε αυτά που δικαιούμαστε!

Ξεκίνησε η συλλογή υπογραφών για τη δημιουργία του συλλόγου. Καλούμε όλους τους ανέργους, όλους τους ευέλικτα εργαζόμενους, όλους όσους εργάζονται χωρίς σταθερότητα ή κοινωνική ασφάλιση στο Ηράκλειο να συμμετέχουν στο σύλλογο που δημιουργείται και να διεκδικήσουμε μαζί τα αυτονόητα δικαιώματά μας.

Καλούμε τους εργαζομένους και ανέργους του Ηρακλείου να συναντηθούμε την Τετάρτη 23/2, ημέρα γενικής απεργίας, στη συγκέντρωση που θα καλεστεί για να ενημερώσουμε για την κίνησή μας, αλλά και να διαδηλώσουμε μαζί με τους υπόλοιπους Ηρακλειώτες για ένα καλύτερο μέλλον, ενάντια στα μέτρα που μας καταδικάζουν στη φτώχεια και την ανεργία.

image

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου