ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Παπαναστασίου λόγω τροχαίου

Κυκλοφοριακό κομφούζιο δημιουργήθηκε σήμερα το πρωί γύρω στις 11:00 στη Λ. Παπαναστασίου στο Ηράκλειο, λόγω ενός τροχαίου ατυχήματος.

DSC03026

Ακριβώς στα φανάρια της ράμπας της εθνικής οδού, ένα μηχανάκι με οδηγό μια κοπέλα που κατευθύνονταν από Παπαναστασίου προς λ. Κνωσσού, προσέκρουσε σε προπορευόμενο αυτοκίνητο που σταμάτησε στο φωτεινό σηματοδότη.  Αμέσως ειδοποιήθηκε τροχαία και ΕΚΑΒ. Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν άμεσα στο σημείο, αλλά δε μετακίνησαν καθόλου την κοπέλα, που έμεινε ξαπλωμένη στο οδόστρωμα μέχρι να φτάσουν δύο (;; δεν ξέρω γιατί 2 αφού η κοπέλα ήταν μόνη της, αλλά τέλος πάντων)  ασθενοφόρα. Μέχρι τότε η κυκλοφορία διεξάγονταν ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΑ, με προσοχή φυσικά, και με πολύ μεγάλη καθυστέρηση!! Με την έλευση των ασθενοφόρων, η κυκλοφορία διακόπηκε εντελώς.

Αφού το πλήρωμα του ασθενοφόρου πέρασε κολάρο στον αυχένα της κοπέλας, την ανέβασε σε φορείο και μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο. Μετά από αυτό, η κυκλοφορία επανήλθε στους κανονικούς ρυθμούς, δηλαδή..σημειωτόν!!!

Η κοπέλα ευτυχώς είχε τις αισθήσεις της, και μάλιστα έδωσε και κάποια στοιχεία στην τροχαία, που κατέγραψε το συμβάν. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά για την υγεία της…

DSC03027

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου