ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ποτέ να μη συμβεί σε μας…

Έχουμε επανειλημμένα αναφερθεί από αυτό το ιστολόγιο στην οδική ασφάλεια. Ένα από τα θέματα που έχουμε μεγάλη ευαισθησία, είναι ο τρόπος που επιλέγουμε να έχουμε τα παιδιά μας στο αυτοκίνητο. Για να μη μακρηγορώ, μπορείτε να διαβάσετε μια από τις αναρτήσεις μας εδώ

Στο παρακάτω ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ βίντεο, θα δείτε με τον πιο παραστατικό τρόπο τι συμβαίνει, όταν δεν βάζουμε τα παιδιά μας ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΘΙΣΜΑ δεμένο με τη ζώνη ασφαλείας ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ του αυτοκινήτου μας.

Για να μη συμβεί λοιπόν ποτέ σε εσάς, αν τα παιδιά σας είναι μέχρι 20 κιλά, να τα τοποθετείτε στα ειδικά καθισματάκια (όπως αυτό στη δίπλα εικόνα) με την πλάτη που δένονται στη ζώνη ασφαλείας . Και στη συνέχεια, να τα δένετε με τις ζώνες που έχουν τα καθισματάκια αυτά .

Αν πάλι τα παιδιά σας είναι πιο μεγάλα, αλλά δεν έχουν το κατάλληλο ύψος για να δεθούν με τη ζώνη του αυτοκινήτου, μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε καθισματάκι χωρίς πλάτη (όπως αυτό στη δίπλα εικόνα), και στη συνέχεια να δεθούν με τη ζώνη.

Και πάντα να θυμάστε ότι τα παιδιά μας δε φταίνε σε τίποτα να πληρώνουν τις δικές μας μαγκιές, απερισκεψίες, ή απλά, την αφηρημάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου