ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Δημοτικό πάρκινγκ ο χώρος στο Τζάμπο, και με επίσημη ταμπέλα!!!

tz4 Επισκέφτηκα πρόσφατα το δήθεν κοινόχρηστο χώρο που απελευθερώθηκε από την εφαρμογή του σχεδίου πόλης στην περιοχή του Τζάμπο στα Δειλινά, για να δω τι έχει αλλάξει σε σχέση με την αρχική κατασκευή μετά από τις διαμαρτυρίες των κατοίκων.

Σε δηλώσεις του δήμαρχος και αρμόδιος αντιδήμαρχος είχαν τονίσει ότι θα δημιουργηθεί ένας ποδηλατόδρομος, ότι θα μειωθούν οι θέσεις στάθμευσης, και ότι θα δημιουργηθεί μια παιδική χαρά. Αυτό που εγώ αντίκρισα είναι ένας διάδρομος για στάθμευση, που αντί για ασφαλτικό έχει τοποθετηθεί στο δάπεδο κυβόλιθος, ένα πλαστικό παιχνίδι τοποθετημένο επί ασφαλτοστρωμένου χώρου, που μόνο σε παιδότοπο θα το βρεις, αλλά εκεί θα έχει και δάπεδο πιο ασφαλές για τα παιδιά, και την πίστα του σκειτ-μπόαρντ που τη χρησιμοποιούν τα παιδιά για να κάνουν ποδήλατο. Α, φυσικά και το γήπεδο του μπάσκετ, που είναι το μόνο που θυμίζει αθλητικές εγκαταστάσεις σε αυτή την έκταση των 4.700 τετραγωνικών μέτρων.

Αλλά αυτό που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση, είναι η ταμπέλα στην είσοδο του …. του αθλητικού κέντρου (!!!!), που γνωστοποιεί στους επισκέπτες ότι εισέρχονται σε …δημοτικό πάρκινγκ!!!

tz1

Θέλει η π…α να κρυφτεί, και η χαρά δεν την αφήνει!!! Ήθελαν να τονίσουν ότι η στάθμευση στο χώρο είναι δωρεάν, αλλά βγήκε η πραγματικότητα!!! Ένα δημοτικό δωρεάν πάρκινγκ είναι ο χώρος, με κάποια άλλα στοιχεία στο ένα τέταρτο του χώρου!! Σε καμία περίπτωση πάντως δεν είναι ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!

Ελπίζω οι κάτοικοι να μην ενδώσουν στις διάφορες υποσχέσεις που ακούνε, και να προχωρήσουν στην προσφυγή που έχουν κάνει στη δικαιοσύνη, απαιτώντας το αυτονόητο: ΈΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ! Ένα αθλητικό κέντρο, όπως αυτό των Βουτών, της Φορτέτσας, του Σκαλανίου, του Άη-Βλάσση. Σε παρόμοιους με αυτόν χώρους έχουν γίνει πολύ ωραία αθλητικά κέντρα, από την ίδια δημοτική αρχή. Άρα μπορούν να κάνουν το ίδιο και στα Δειλινά. Όμως αυτή τη στιγμή μάλλον λείπουν δύο πράγματα: η πολιτική βούληση, και.. τα χρήματα!  Και αν δεν πιέσει ο κόσμος να αλλάξει το πρώτο, δε θα βρεθεί ποτέ το δεύτερο!

tz3  tz2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου