ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Και ξαφνικά θυμήθηκαν ότι παίρνουν εντολές από… τον Ελληνικό λαό!!!

Αντιδράσεις σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση προκάλεσαν οι δηλώσεις των εκπροσώπων“Έχουμε ανάγκη αλλά έχουμε και όρια. Και τα όρια της αξιοπρέπειάς μας δεν τα διαπραγματευόμαστε με κανέναν. Εντολές παίρνουμε μόνο από τον ελληνικό λαό”, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφερόμενος στις δηλώσεις των εκπροσώπων της ΤΡΟΙΚΑ κατά τη χτεσινή συνέντευξη τύπου, και τις έντονες πιέσεις τους για την “αξιοποίηση”, ή  μάλλον το “ξεπούλημα” της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο υπουργός άμυνας κος Βενιζέλος δήλωσε: “Ο ελληνικός λαός όμως, μέσω της Βουλής και της κυβέρνησής του και στο πλαίσιο του Συντάγματος και των δημοκρατικών αρχών, κυβερνά την Ελλάδα. Δεν την κυβερνά και δεν την διαφεντεύει κανείς άλλος. Όσοι βοηθούν την προσπάθειά μας -και τους ευχαριστούμε γι' αυτό- ξέρουν πως πρέπει να σέβονται την αξιοπρέπεια και τις ευαισθησίες του ελληνικού λαού” , ενώ και ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης είπε:Τα όσα είπαν, χθες, είναι απαράδεκτα και αποδοκιμαστέα. Τελεσιγραφικές υποδείξεις και εντολές για το πώς θα αξιοποιηθεί η περιουσία του ελληνικού δημοσίου, η περιουσία του ελληνικού λαού, δεν δεχόμαστε από κανένα”.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός μάλιστα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους Ντομινίκ Στρος-Καν και Ζαν-Κλοντ Τρισέ, ενώ εντός της ημέρας θα συνομιλήσει και με τον Ζοζέ Μπαρόζο. Τέλος, η κυβέρνηση προχώρησε και σε επίσημο διάβημα προς τους επικεφαλής της Τρόικας!!

Τι έγινε βρε παιδιά; Ξαφνικά αποκτήσαμε Ελληνική κυβέρνηση; Θυμήθηκαν στην κυβέρνηση ότι σύμφωνα με το σύνταγμα εντολές δίνει ο λαός;

Κάλιο αργά παρά ποτέ θα μου πείτε, και θα συμφωνήσω. Πρέπει επί τέλους να μπει ένα φρένο στις απαιτήσεις της Τρόικας. Κάνουμε μια προσπάθεια, που είναι ΠΕΡΑ από τα όρια που μπορεί ν’ αντέξει η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Σε λάθος κατεύθυνση σε κάποια πράγματα κατά τη γνώμη μου, αλλά σωστή σε άλλα (γίνονται μεταρρυθμίσεις που έπρεπε να έχουν γίνει δεκαετίες πριν). Δε χρειάζεται όμως και δεν πρέπει να μας επιβάλλουν με ποιο τρόπο θα παραχωρήσουμε δημόσια περιουσία. Γιατί ποτέ δεν επιτυγχάνεις το βέλτιστο όταν λειτουργείς υπό πίεση. Αφήστε που αν πάρουν περισσότερο αέρα, ποιος ξέρει τι θα μας ζητήσουν να πουλήσουμε στη συνέχεια…

Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν, χαίρομαι για την αντίδραση της Ελληνικής κυβέρνησης. Θα ήθελα όμως να θυμούνται το ότι ο ελληνικός λαός δίνει εντολές και όταν λαμβάνουν μέτρα που τον αφορούν άμεσα, κυρίως οικονομικού χαρακτήρα. Γιατί, για όλα όσα έχουν πάρει μέχρι σήμερα, ο ελληνικός λαός είναι ΚΑΘΕΤΑ αντίθετος..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου