ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Μετά τους Μinoistas, έρχονται και οι…Sarpidonistas!

image Μετά την άκρως επιτυχημένη πρώτη  εμφάνιση των minoistas, η κίνηση αυτή των ενεργών πολιτών του Ηρακλείου βρήκε μιμητές και στα Μάλια! Έτσι δημιουργήθηκαν οι sarpidonistas!!

Oι sarpidonistas είναι μια ομάδα δράσης από ευαισθητοποιημένους ανθρώπους που αγαπούν τα Μάλια! Όπως μάλιστα λένε στην εισαγωγική σελίδα του blog τους, χωρίς αρχηγούς συνδρομές και περιορισμούς, καθαρίζουν δρόμους, παραλίες και αναπλάθουν γειτονιές. Χωρίς πολύωρες συναντήσεις και ομιλίες.Αλλά με φρεσκάδα και με τρόπο χιουμοριστικό, ευαισθητοποιούν τους συμπολίτες τους.

Η πρώτη δράση των Sarpidonistas (από το βασιλιά των Μαλίων Σαρπιδώνα, γιο του Δία και της Ευρώπης και αδελφό του Μίνωα) έχει προγραμματιστεί για αυτήν την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, στο προαύλιο του Αγίου Νεκταρίου. Οι Sarpidonistas θα καθαρίσουν την εθνική οδό, από τις αρχαιότητες των Μαλίων μέχρι τη Σταλίδα!

Όσοι ανταποκριθείτε στην πρόσκληση, καλό είναι να κρατάτε μαζί σας σακούλες, σκούπα, γάντια ή  φαράσι.

Αλλά να δώσετε και μεγάλη προσοχή στην ασφάλειά σας, καθώς οι δράσεις αυτές πάνω σε εθνικό δίκτυο θα πρέπει να γίνονται με μεγάλη προσοχή και με συγκεκριμένα μέτρα ασφαλείας. Αυτή είναι και η έκκλησή μου προς τους διοργανωτές αυτής της εκδήλωσης, που είμαι σίγουρος ότι έχουν καλή πρόθεση, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο έχουν λάβει τα κατάλληλα μέτρα για την ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου