ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Ο Πάγκαλος είναι η ζωντανή απόδειξη ότι πρέπει να αρθεί η ασυλία των βουλευτών ΑΜΕΣΑ!

Ήθελα να ήξερα, αυτός ο άνθρωπος πως γίνεται να είναι ΑΚΟΜΑ αντιπρόεδρος της κυβέρνησης; Δεν υπάρχει πρωθυπουργός να τον μαζέψει; Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ σημερινές του δηλώσεις στην εκπομπή του mega.

Είναι δυνατόν οποιοσδήποτε πολιτικός, και πολύ περισσότερο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, να βγαίνει στα κανάλια, και δημόσια να κατηγορεί πολιτικό αρχηγό ότι τον υποδεικνύει ως στόχο τρομοκρατικής επίθεσης; ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΤΕΣ;

Αν ζούσαμε σε ένα άλλο κράτος, όπου οι πολιτικοί είχαν τις συνέπειες των λόγων τους και πολύ περισσότερο των πράξεών τους, εκτός του ότι πολλοί θα ήταν σήμερα φυλακή, ο κος Πάγκαλος θα εγκαλούνταν άμεσα από κάποιο εισαγγελέα να αποδείξει τα λεγόμενά του, ή αλλιώς θα του ασκούνταν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και από τον κάτοικο της Κερατέας, τον οποίο υπέδειξε ως υποκινητή των επεισοδίων εναντίον του, και από τον κο Τσίπρα. Όμως η βουλευτική ασυλία τον προστατεύει απ’ όλα τα παραπάνω, κι έτσι μπορεί να γυρνάει ελεύθερος να κατηγορεί όποιον γουστάρει, χωρίς να τρέχει τίποτα!

Και δε φτάνει αυτό, θεωρεί καθήκον του πλέον εκτός του να τρομοκρατεί τους πολίτες με κατηγορίες και μηνύσεις, να τρομοκρατεί και τον Τύπο, επειδή φιλοξενεί συνέντευξη αυτού που φέρεται να του πέταξε το γιαούρτι στα Καλύβια!

Ο κος Πάγκαλος είναι η ζωντανή απόδειξη ότι η άρση της βουλευτικής ασυλίας πρέπει να αρθεί το συντομότερο δυνατόν. Να σταματήσει επιτέλους ο κάθε κος Πάγκαλος να κατηγορεί χωρίς καμία απόδειξη πολίτες, και να τους στέλνει στα κρατητήρια κουνώντας  το δάχτυλό του, επειδή κούνησαν απλώς το κεφάλι τους κατά το πέρασμά του.

Όσο για τις δηλώσεις που διάβασα σήμερα, ότι οι πολιτικοί θα βγαίνουν στους δρόμους πλέον μαζικά, για να “καταστείλουν” το φαινόμενο των “αγανακτισμένων πολιτών”, έχω να κάνω μία πρόβλεψη: η τιμή του γιαουρτιού θα εκτοξευτεί στα ύψη τις επόμενες ημέρες, από την αυξημένη ζήτηση!!!

5 σχόλια:

  1. Ο Παγκαλος με την σταση του απεναντι στον Συριζα εξιλεωνεται για ολες τις χοντραδες της πολιτικης του καριερας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι εννοεί ο Δευκαλίων; :-S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ αντίπαλε, χωρίς να διαφωνώ ιδιαίτερα με το περιεχόμενο του συγκεκριμένου άρθρου, παίρνω την αφορμή και λέω ότι γενικά με βρίσκει αντίθετο η στοχοποίηση του συγκεκριμένου προσώπου για όλα τα προβλήματα του πολιτικού μας συστήματος, το οποίο στην πργαματικότητα αποτελεί την κοινωνία την ίδια (δηλαδή εμένα κι εσένα).
    Διαφωνώ με το να ασχολούμαστε συνέχεια με το τι είπε ο Πάγκαλος ή τι γιαούρτι έφαγε (μάλλον θα πρέπει να ασχοληθούμε με το τι *κάνει* ως υπουργός) για δύο λόγους: (α) παραπέμπω σε αυτό το άρθρο που με εκφράζει: http://www.topontiki.gr/article/15011 και (β) επειδή θεωρώ ότι ο Πάγκαλος είναι εξαιρετικά ευφυής, ίσως όλα όσα προκλητικά λέει να είναι στο πλαίσιο πολιτικής αποπροσανατολισμού (αν είναι έτσι, τα καταφέρνει μια χαρά!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταρχήν ξεκινώ λέγοντας ότι μςε το άρθρο στο ποντίκι δε συμφωνώ ΚΑΘΟΛΟΥ! Και αυτό είναι ακριβώς που θέλει να περάσει η κυβέρνηση 1 χρόνο τώρα, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!!! Φυσικά και ο πολίτης έχει κάνει παρανομίες, αλλά δεν κυβερνούσε αυτός! Το φταίξιμο το έχουν κατά 90% αυτοί που επέτρεψαν και καλλιέργησαν για κομματικούς και ψηφοθηρικούς λόγους την παρανομία σε κάθε τομέα της δημόσιας και ιδιωτικής ζωής. Τι έκαναν τόσο καιρό για να το αποτρέψουν; Τώρα ξαφνικά ανακάλυψαν ότι μαζί τα φάγαμε; Ή μήπως όταν εμείς τρώγαμε τα ψίχουλα, αυτοί έτρωγαν σαν γουρούνια, και δεν τους ένοιαζε;
    Θα συμφωνήσω όμως στο ότι ο Πάγκαλος έχει συγκεκριμένο στόχο και σκοπό κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του (το έχω γράψει πολλές φορές). Δεν αμφιβάλω καθόλου για την εξυπνάδα του, αλλά ούτε και για τη γαϊδουριά του και το θράσσος του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι εννοεί ο Δευκαλίων; :-S

    O Δευκαλίων χαίρεται που ο χοντρός τα έχει βάλει με το ΣΥΡΙΖΑ. Ο εχθρός του εχθρού του είναι φίλος του. Για να φτάσει όμως να εξιλεωθεί ο Πάγκαλος χρειάζεται να αυτοαναιρεθεί και αυτό δεν γίνεται. Ηθικός υπεύθυνος αν πάθει κάτι θα είναι τα ξύγκια που χλαπακιάζει και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ.

    citizen Μήτσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή