ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί κάθε αυτοκτονίας για χρέη στη χώρα μας!

Πάνω από 10% του ΑΕΠ κλείνει το έλλειμμα του 2010, αντί του 9,4% που προέβλεπε η κυβέρνηση, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, που επικαλούνται πηγές της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας. Η αναθεώρηση αυτή του ελλείμματος, που θα ανακοινωθεί επίσημα σήμερα, οφείλεται  στην καταγραφής φορέων του δημοσίου στο έλλειμμα αλλά και των μεγάλων ληξιπρόθεσμων οφειλών που αυτοί έχουν (5,35 δισ. ευρώ).

Σε συνδυασμό όμως με την υστέρηση εσόδων των πρώτων μηνών του 2011, αυτό δεν μπορεί παρά να σημαίνει ένα πράγμα: ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ!!! Μάλιστα, αυτά μπορεί να φτάσουν και τα 3,5 δις!

Προσωπικά έχω βαρεθεί να διαβάζω και να ακούω για πρόσθετα μέτρα! Που θα πάει πια αυτή η κατάσταση; Θέλουν να μας κάνουν όλους εν δυνάμει αυτόχειρες; Κάθε μέρα διαβάζουμε και για 2 αυτοκτονίες στη χώρα μας, λόγω χρεών! Δεν μπορούμε πλέον να δώσουμε ούτε ένα ευρώ παραπάνω! Ας το πάρουν επιτέλους χαμπάρι!

Ας ψάξουν αλλού για έσοδα, σε αυτούς που τόσα χρόνια δήλωναν 12.000 ευρώ το χρόνο, και είχαν 3 βίλες , 2 κότερα, και 3 εταιρίες ή καταστήματα! Ας κόψουν από τα υποβρύχια, από τις φρεγάτες και από τα f16. Ας κόψουν από τις μίζες που παίρνουν για να υπογράφουν συμβάσεις. Ας κόψουν από τους συμβούλους τους!

Ας αφήσουν όμως τον κόσμο στη φτώχεια του, να βάλει ένα πρόγραμμα επιτέλους στα χρέη του! Όταν μειώνεται συνεχώς κάθε 3 μήνες το εισόδημα του, δεν μπορεί να κανονίσει τις δόσεις του και τα έξοδά του! Και τον σπρώχνουν συνεχώς λίγο – λίγο πιο κοντά στο χείλος του γκρεμού!

Ο Πάγκαλος πριν μερικές ημέρες είπε ότι ο Τσίπρας είναι υπεύθυνος για την όποια δολοφονική απόπειρα γίνει εναντίον του. Ε λοιπόν, με την ίδια λογική, ο Πάγκαλος , ο Παπακωνσταντίνου, ο Παπανδρέου, η κυβέρνηση ολόκληρη, αλλά και η προηγούμενες κυβερνήσεις, είναι υπεύθυνες για την κάθε αυτοκτονία ή απόπειρα αυτοκτονίας που γίνεται στη χώρα μας! Αυτοί μας έχουν φέρει σε οικονομικό αδιέξοδο, με τη διαχείριση των οικονομικών της χώρας μας τα τελευταία χρόνια.

Ας καταλάβουν έστω και αυτή την ύστατη στιγμή οι κυβερνώντες  ότι ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ! Και ας αλλάξουν πολιτική, πριν θρηνήσουμε πολύ περισσότερα θύματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου