ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Χρόνια πολλά στους πολιτικούς μας!!

Σήμερα θα διαβάσουμε πολλές ειδήσεις που θα μας κάνουν να νιώσουμε ευχάριστα! Θα δούμε τίτλους σε εφημερίδες και ιστοσελίδες τύπου: “ Στη δικαιοσύνη υπουργός για μίζες” ή “Αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις” ή “Αύξηση εσόδων το Μάρτιο αποτρέπει νέα μέτρα”, ή “Έτοιμο σε 2 μήνες το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου” ή “Οι βουλευτές δωρίζουν τους μισθούς και τις συντάξεις τους” (θα μπορούσα να γράφω όλη μέρα, αλλά ας σταματήσω εδώ)! Πριν χαρούμε όμως, ας έχουμε στην άκρη του μυαλού μας ότι… είναι Πρωταπριλιά!

Αυτή τη μέρα, που έχει καθιερωθεί να τιμάται ιδιαίτερα το ψέμα, δεν μπορώ παρά να ευχηθώ χρόνια πολλά ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ της χώρας μας! Ιδιαίτερα βέβαια στον Πρωθυπουργό του “Λεφτά Υπάρχουν”, τον υπουργό οικονομίας του “Δε θα αυξήσουμε το ΦΠΑ, δε θα μειώσουμε μισθούς και συντάξεις” , τη υπουργό εργασίας του “Η Κρήτη δεν έχει πρόβλημα ανεργίας”, και σε όλους όσους έχουν περάσει από βουλευτικά έδρανα τα τελευταία 20 χρόνια.

Ένα όμως δεν είναι ψέμα, και αυτό είναι η δεινή θέση στην οποία βρίσκεται όχι η χώρα μας, αλλά ο λαός της. Και αυτό δεν αλλάζει πλέον με νέα ψέματα, αλλά ούτε και με εύκολες λύσεις περικοπών μισθών και συντάξεων και αυξήσεις φόρων. Πρέπει να αλλάξει και ο τρόπος ζωής μας με συμμάζεμα των δαπανών μας φυσικά, αλλά όχι οδηγώντας στην εξαθλίωση εκατοντάδες χιλιάδες ελλήνων.

Ας αντιμετωπίσουμε όλοι την αλήθεια λοιπόν, και ιδιαίτερα οι κυβερνώντες.  Ας ξεκινήσουν βλέποντας ότι τα νούμερα δε βγαίνουν γιατί αρμενίζουμε στραβά, και ας αλλάξουν πορεία σύντομα. Και ας αφήσουν επιτέλους τα ψέματα, που μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο.

Γιατί, όσο εύκολο είναι να πεις ψέματα, άλλο τόσο εύκολο δυστυχώς είναι να τα πιστέψει ο πολύς κόσμος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου