ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Αναγνώστης: Για την ποδηλατοβόλτα του δήμου Ηρακλείου

Από την ποδηλατοβόλτα

Είμαι ποδηλάτισσα κ συμμετέχω ενεργά στις ποδηλατοβόλτες της μιας εκ των δύο ομάδων (του Ηρακλείου). Πήγα την Πέμπτη στην υποτιθέμενη βόλτα του Δήμου. Ήταν σχεδόν φιάσκο. Αν κ δεν ξεκίνησα από την αφετηρία που έγινα οι γελοιότητες τύπου φωτογραφίες κ τα σχετικά, θεωρώ ότι ήταν πραγματικά αποτυχία. Καταρχήν ήταν ανοργάνωτη διότι έγινε μια μέρα όπου έχει φρικτή κίνηση στο Ηράκλειο πράγμα που σημαίνει ότι πηγαίναμε σημειωτόν πίσω από τα αμάξια κ τα λεωφορεία κ φυσικά εισπνεύσαμε όλο το καυσαέριο.. 2ον δεν υπήρχε κανένα σημάδι οδικής ασφάλειας για ποδηλάτες πχ ποδηλατικό κράνος. Κάναμε το γύρο του κέντρου δύο φορές γιατί απλά κανένας δεν είχε σχέδιο για το που ακριβώς θα πάμε.

Τεσπα πιστεύω ότι οι ομάδες έδωσαν μια ευκαιρία σε ένα καινούριο άνθρωπο που ανέλαβε τώρα κ υποτίθεται όπως λέει ο ίδιος πονάει το ποδήλατο. Καλό είναι από τη μια να δίνεις ευκαιρίες στους ανθρώπους κ όχι να τους καταδικάζεις εξαρχής για το έργο των προηγούμενων τους αλλά η ιστορία δυστυχώς έχει αποδείξει ότι όλοι αφού εκλεχθούν γίνονται τα ίδια σκ…τα!!! Πραγματικά το Ηράκλειο χρειάζεται έργα κ όχι μόνο όσον αφορά το ποδήλατο. Το θέμα ήταν να δει ο Δήμος ότι είμαστε αρκετοί έως πολλοί κ ότι απαιτούμε.. Ελπίζω να το κατάλαβε!!!

Αναγνώστης

------------------------------------------------

Στην ιστοσελίδα βέβαια του δήμου Ηρακλείου, η εκδήλωση χαρακτηρίζεται ως “πολύ επιτυχημένη δράση”, με “μαζική παρουσία” ποδηλατών…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου