ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Αν είχαμε σε όλα το πάθος που έχουμε για το ποδόσφαιρο…

φώτο cretalive

Χτες βράδυ ξεχύθηκαν ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ στους δρόμους του Ηρακλείου  2500 χιλιάδες Ηρακλειώτες – φίλοι του ΟΦΗ για τη μη αδειοδότηση της ομάδας να παίξει στην Α’ Εθνική.  Τόσο κόσμο στο Ηράκλειο είχαμε να δούμε από… τη συγκέντρωση για τη Βικελαία!

Μάλιστα, ένα παιδί έχει ανέβει και στην στην κορυφή της βασιλικής του Αγίου Μάρκου, περιμένοντας την απάντηση του Πιλάβιου!

Κάτι αντίστοιχο βέβαια είχε γίνει και στη Θεσσαλονίκη, στην ίδια υπόθεση του Ηρακλή! Κι εκεί χιλιάδες κόσμος ξεχύθηκε αυθόρμητα στους δρόμους, και διαμαρτυρήθηκε εντονότατα!

Και σκέφτομαι: στην πρόσφατη απεργία-πορεία για τα σκληρά, αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης, που έχουν επηρεάσει αρνητικά τη ζωή μας,  πόσοι κατέβηκαν στους δρόμους του Ηρακλείου; Σίγουρα λιγότεροι!

Αν το πάθος που έχουμε ως Έλληνες για το ποδόσφαιρο και την ομάδα μας, το είχαμε και στα υπόλοιπα ζητήματα της κοινωνίας μας, που επηρεάζουν πολύ πιο άμεσα τη ζωή μας, τα πράγματα θα ήταν σίγουρα διαφορετικά!

Αν χτες το απόγευμα που ανακοινώθηκε η νέα φοροεπιδρομή, σε κάθε πόλη έβγαιναν ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ στους δρόμους χιλιάδες άνθρωποι, χωρίς καμία οργάνωση και κομματική ταμπέλα, σίγουρα η κυβέρνηση θα το σκεφτόταν λίγο παραπάνω…

Να παλέψουμε για τον ΟΦΗ βρε παιδιά. Να παλέψουμε όμως και για να διατηρήσουμε ένα στοιχειώδες βιοτικό επίπεδο. Να παλέψουμε και για τα παιδιά μας , και για την αξιοπρέπειά μας.

Να σώσουμε όχι μόνο τον ΟΦΗ, αλλά και τους εαυτούς μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου