ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Η Αμμουδάρα δεν είναι τσιφλίκι σου Λοβέρδο!

φώτο flashnewsΤο θράσος σου Λοβέρδο δεν έχει όρια! Γιατί με τέτοια συμπεριφορά, ούτε το κύριος δε σου αξίζει! 

Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Ένας πολιτικός που ΕΜΕΙΣ σε βγάλαμε βουλευτή. Με ποιο δικαίωμα αποκλείεις μια ολόκληρη περιοχή; Και ποιος πληρώνει όλους αυτούς τους αστυνομικούς να σε φιλάνε, μην τυχόν και συναντήσεις κατά λάθος κανά γιατρό και σου πει αυτά που σου αξίζουν; 

Άντε να τα κάνεις αυτά τα κόλπα στην πατρίδα σου την Κεφαλονιά και στην Πάτρα, και όχι στην Κρήτη. Η ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΟΥ!

Και αν δεν έχεις τα… @@@ κότσια να μιλήσεις με τους εργαζόμενους των οποίων τη ζωή επηρεάζεις άμεσα με τις αποφάσεις σου, να πας στο σπιτάκι σου, στη γυναικούλα σου και στα παιδάκια σου! Και να απαγορέψεις σε αυτούς να διαταράξουν το λήθαργο στον οποίο βρίσκεσαι!

Τι νόμιζες, ότι θα έρθεις να συγχωνεύσεις μερικά νοσοκομεία στην Κρήτη, να καταργήσεις εκατοντάδες θέσεις εργασίας, και θα σε υποδεχτούμε με χειροκροτήματα και ζητωκραυγές; Ή ότι θα καθυστερείς τις πτήσεις μισή ώρα επειδή έτσι γουστάρεις, και θα σε περιμένουμε υπομονετικά, λες και δεν έχουμε τίποτε άλλο καλύτερο να κάνουμε;

ΞΥΠΝΑ ΛΟΒΕΡΔΟ! ΕΜΕΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ! ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ; ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΤΕ; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ! ΕΧΕΤΕ ΜΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΟΡΕΙΑ, ΑΛΛΙΩΣ  ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΥΧΤΑ!

Καλά, ποιος εγκέφαλος της αστυνομίας και της εισαγγελίας διέταξε να αποκλειστεί μια ολόκληρη περιοχή, για χάρη του Λοβέρδου, και του κάθε Λοβέρδου; Και με ποιανού εντολή άραγε; Θα το βγάλουν αυτό τα τσακάλια οι δημοσιογράφοι, που τους έτσουξε που δεν επέτρεψαν ούτε σε αυτούς την είσοδο; 

Υ.Γ.: Ξέρεις Λοβέρδο τι κακό έκανες στον τουρισμό αποκλείοντας την Αμμουδάρα από τον κόσμο και από τους τουρίστες; Μας έχουν που μας έχουν στη μπούκα με τους αποκλεισμούς του Λιμανιού, ήρθες κι εσύ να αποκλείσεις μια άκρως τουριστική περιοχή. Δε θέλουν και πολύ να μας σιχτιρίσουν και να μην ξανάρθουνε!

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε το cretalive

1 σχόλιο:

  1. εννοειται οτι οχι μονο η αμμουδαρα αλλα ολοκληρη η κρητη ειναι τσιφλικι των πασοκων...τι μιλατε ρε λεβεντοπασοκοσκυλα?προτεινω τα νεα ματρα μονο για την πρασινη κρητη,το αντρο των σοσια-ληστων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή