ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Και ο Βαξεβάνης δεν πληρώνει διόδια σε δρόμους… καρμανιόλες (βίντεο)!

Επεισόδιο σημειώθηκε χτες στα διόδια του Ρίο , όταν ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης αρνήθηκε να πληρώσει διόδια. Ο δημοσιογράφος έχει αποφασίσει να μην πληρώνει αντίτιμο διέλευσης στη Πατρών- Κορίνθου, καθώς όπως  είπε σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό, πρόκειται για έναν δρόμο καρμανιόλα. Μίλησε για κοροϊδία και υποστήριξε ότι η εταιρεία, που εισπράττει τα διόδια, τον κρατούσε εγκλωβισμένο, καθώς η μπάρα δεν ανέβαινε.

Ο δημοσιογράφος τόνισε ότι πρόκειται για παράνομη ενέργεια και πως η εταιρεία μπορεί να του κρατήσει τα στοιχεία και να του κάνει αγωγή, αλλά όχι να του εμποδίσει τη διέλευση. Είπε ότι η μπάρα πρέπει να ανοίγει για συνταγματικούς λόγους, αλλά και για λόγους ασφαλείας. "Δεν έχουν δικαίωμα να με παρακρατάνε", ανέφερε.

Και η αστυνομία που κλήθηκε στο σημείο όμως, κράτησε στάση υπέρ της εταιρίας που εκμεταλλεύεται τα διόδια. Ο δημοσιογράφος τελικά για να περάσει, αναγκάστηκε να πληρώσει το αντίτιμο των διοδίων, αφού κατήγγειλε τη στάση των αρχών: "Είναι τραγικό η ΕΛ.ΑΣ να φορά τη φόρμα για να μην πω τη ρόμπα της Ολυμπίας Οδού", δήλωσε, υποστηρίζοντας ότι η ΕΛ.ΑΣ μετατράπηκε σε εισπράκτορα.

Διευκρίνισε επίσης ότι το ζήτημα της μη καταβολής των διοδίων δεν εστιάζεται στο ποσό, αλλά στο γεγονός ότι ο δρόμος είναι επικίνδυνος.

Δείτε το βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου