ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Να παρέμβει εισαγγελέας για τις δηλώσεις Δαμανάκη περί επιστροφής στη δραχμή!

«Η μεγαλύτερη κατάκτηση της μεταπολεμικής Ελλάδας, το ευρώ και η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας είναι σε κίνδυνο. Το σενάριο της απομάκρυνσης της Ελλάδας από το ευρώ βρίσκεται πλέον στο τραπέζι καθώς και η μεθόδευσή του. Είμαι υποχρεωμένη να μιλήσω ανοικτά. Έχουμε ιστορική ευθύνη να δούμε το δίλημμα καθαρά: Ή συμφωνούμε με τους δανειστές μας σε ένα πρόγραμμα σκληρών θυσιών με αποτελέσματα, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες για το παρελθόν μας ή επιστρέφουμε πίσω στη δραχμή. Όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα στις σημερινές συνθήκες».

Αυτά είπε χτες η επίτροπος της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση κα Μαρία Δαμανάκη, και ξεσήκωσε όπως ήταν φυσικό πλήθος διαμαρτυριών για το νέο αυτό, ξεκάθαρο εκβιασμό του λαού να δεχτεί αδιαμαρτύρητα τα νέα μέτρα της κυβέρνησης και της Τρόικας. Οι δηλώσεις τις αυτές  όχι μόνο διαψεύστηκαν άμεσα, αλλά προκάλεσαν και την έντονη αντίδραση της Κομισιόν. «Δεν έχει συζητηθεί ποτέ σε επίπεδο Ευρωζώνης ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ. Δεν έχει τεθεί από κανένα κράτος μέλος και ο επίτροπος Όλι Ρεν δεν έχει ακούσει καν να γίνεται λόγος για τέτοιου είδους συζήτηση», δήλωσε ο εκπρόσωπος του επιτρόπου Όλι Ρεν, Αμαντέο Αλταφάζ.

Και ρωτώ: ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ; ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ; Δε θα πάρουν όσοι έχουν αφήσει μια δεκάρα στη χώρα μας , να την πάνε και πάλι στο εξωτερικό; Δε θα ανέβουν τα spreads;

Ή μόνο για τους τορναδόρους, τα στελέχη επιχειρήσεων και τα περιοδικά ισχύουν οι νόμοι;

Εκτός αυτού βέβαια, θα πρέπει να υπάρξει ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, πράγμα που δεν έχει γίνει ακόμα, προφανώς είτε γιατί υπήρξε συνεννόηση με την κα Δαμανάκη για τις δηλώσεις, είτε ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗ ΒΟΛΕΨΑΝ !

ΑΝΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

1 σχόλιο:

  1. Εχει δίκιο η Μαρία πρέπει να γηρισουμε στη Δραχμή αλλιώς καηκαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή