ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Ψήφισμα συμπαράστασης στους κατηγορούμενους για παρακώληση συγκοινωνιών στις Γούρνες

clip_image002

Οι «Πολίτες για την Κοινωνία και το Περιβάλλον» εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους Σουλιωτάκη Δ., Αλεξάκη Β. και Βρύσαλη Δ. που σύρονται σε δίκη τη Δευτέρα 23 Μάη 2011 κατηγορούμενοι για παρακώληση συγκοινωνιών.

Η κατηγορία που έχει να κάνει με το ολιγόωρο συμβολικό κλείσιμο της παλαιάς Εθνικής Οδού, στις 9/12/2007, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας των κατοίκων της περιοχής για να μην ιδιωτικοποιηθεί ο χώρος της πρώην αμερικανικής βάσης Γουρνών, εκδικάζεται σε μια περίοδο που εκδηλώνεται η νέα προσπάθεια της εκποίησης του χώρου και της παράδοσής του στους ιδιώτες.

Οι «Πολίτες για την Κοινωνία και το Περιβάλλον» υπερασπίζονται το δημόσιο χαρακτήρα της έκτασης της πρώην αμερικάνικης βάσης Γουρνών, διεκδικούν ο χώρος να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας στους τομείς της Παιδείας, της Υγείας, της Κοινωνικής Πρόνοιας, του Πολιτισμού, του Αθλητισμού, της Κοινής Ωφέλειας και της Αναψυχής και καταδικάζουν κάθε προσπάθεια ποινικοποίησης, εκφοβισμού, καταστολής των αντιδράσεων και «συμμόρφωσης» όσων υπερασπίζονται τη δημόσια περιουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου