ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Κάνουν τομές στο οδόστρωμα δύο μέρες μετά την ασφαλτόστρωση!

Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συνέβη: Τη μία μέρα έριξαν καινούριο ασφαλτικό σε κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου, και δύο ημέρες μετά έσκαψε κάποιο άλλο συνεργείο για να περάσει κάποιο δίκτυο!!!

epimenidou1

Το απίστευτο αυτό γεγονός έλαβε χώρα στην οδό Επιμενίδου, λίγο παρακάτω από το μέγαρο Φυτάκη, έξω από τον παιδικό σταθμό! Μόλις 2 ημέρες πριν, την Κυριακή 8/5/11, έριξαν το νέο ασφαλτοτάπητα, και σήμερα Τρίτη 10/5/11 έχουν κάνει τομή στο ασφαλτικό, για να περάσει προφανώς κάποιο καλώδιο είτε του ΟΤΕ, είτε ευρυζωνικών δικτύων, είτε κάποιου άλλου τηλεπικοινωνιακού παρόχου !

Και το τραγικό στην όλη ιστορία είναι ότι ο δήμος Ηρακλείου έκανε την ασφαλτόστρωση, ο δήμος Ηρακλείου έδωσε και την άδεια για να γίνει η τομή στο οδόστρωμα!! Μάλιστα, ακόμα και αυτή τη στιγμή, το φορτηγό που θα απλώσει το καλώδιο βρίσκεται ακόμα στο χώρο, έχει κλείσει το δρόμο, ενώ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΝΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ σε μεγάλο μήκος της οδού Επιμενίδου, και ο κόσμος που διέρχεται από εκεί κινδυνεύει να τραυματιστεί, ειδικά τη νύχτα που δεν είναι καθόλου ορατό!

epimenidou2

“Αυτό το πράγμα μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει”, μου είπε καταστεναχωρημένος ο ιδιοκτήτης παρακείμενου καταστήματος. Και δυστυχώς, όσο και να ήθελα να του πω ότι δεν έχει δίκιο, ότι τα πράγματα αλλάζουν, δεν μπόρεσα. Απλά κούνησα το κεφάλι μου κι έφυγα…

1 σχόλιο:

  1. Σήμερα κατάφερα να μάθω ποια εταιρία πήρε την άδεια για να κάνει τις τομές που βλέπετε στις φωτογραφίες. Είναι η Wind...

    ΑπάντησηΔιαγραφή