ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Ο … ποιοτικός λόγος του “τσάμπα μάγκα” Μεϊμαράκη, που έχει το “αντε γαμ..σου” για καλημέρα

- “Καλημέρα”

- “Αντε γα…σου μαλ…κα που τολμάς και μου λες καλημέρα”

Αυτός ο ωραιότατος διάλογος έλαβε χώρα σήμερα το πρωί όχι στη λαϊκή, ούτε στη λαχαναγορά, αλλά στους διαδρόμους της βουλής των Ελλήνων, έξω από την Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας . Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ήταν αυτός που “στόλισε” με ένα σωρό Γαλλικά” τον βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Ι. Κοραντή, με αφορμή τα υπονοούμενα μεταξύ προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ και του πρώην υπουργού άμυνας της Ν.Δ. για το θέμα των υποβρυχίων.

Μάλιστα, ο κος Μειμαράκης εξάντλησε όλη τη “μαγκιά” του, λέγοντας στον κο Κοραντή να… πάνε έξω να τα βρούνε!!!

Αυτό θα πει επίπεδο και ποιότητα πολιτικής! Όταν βλέπεις τους βουλευτές να ξεδιπλώνουν τα… “επιχειρήματά” τους με τέτοια ευφράδεια και ευκολία, δε μπορεί παρά να νιώθεις “περηφάνια”!

Και για να σοβαρευτούμε και λίγο, σήμερα απλά είδαμε σε πόσο δύσκολη θέση έχουν πλέον έρθει οι πολιτικοί μας, που χάνουν την ψυχραιμία τους! Δεν μπορώ να ξέρω εάν και κατά πόσο ο κος Μεϊμαράκης έχει κάποια εμπλοκή στο θέμα των υποβρυχίων, όμως η συμπεριφορά του ήταν απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ! Για άλλο λόγο τον έστειλε ο λαός στη βουλή, και όχι για να φέρεται ως θαμώνας καφενείου! Και η συμπεριφορά του αυτή, απλά είναι δείγμα της παιδείας του…

Το επεισόδιο αυτό μου έφερε αμέσως στο μυαλό το σύνθημα που φώναζαν σε μια συγκέντρωση έξω από τη βουλή: “ΝΑ ΚΑΕΙ, ΝΑ ΚΑΕΙ, ΤΟ ΜΠΟΥΡ..ΛΟ Η ΒΟΥΛΗ”. Γιατί σήμερα επιβεβαίωσαν οι ίδιοι οι βουλευτές ότι σε τέτοιο την έχουν μετατρέψει. Όμως μου έφερε στο μυαλό και τη φράση “ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ” που κυκλοφορεί πολύ τελευταία. Γιατί μόνο “τσάμπα μάγκας” μπορεί να χαρακτηριστεί κάποιος που βρίζει ασύστολα, γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να του επιβληθεί καμία μήνυση, αφού έχει βουλευτική ασυλία.

1 σχόλιο:

  1. και μην ξεχναμε οτι ο πατερας αυτου του καθικιου εδωσε την εντολη να κρεμαστουν στο ηρακλειο οι 48 μαρτυρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή