ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Αυτοί είναι οι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ του Ηρακλείου (βίντεο)

Η αρχή έγινε! Εκατοντάδες πολίτες του Ηρακλείου, χωρίς κομματικές ταμπέλες, αλλά με πολιτική συνείδηση και σκέψη, συγκεντρώθηκαν σήμερα στην Πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου, να δηλώσουν την αγανάκτησή τους για την οικονομική κατάσταση της χώρας μας, και την έλλειψη εκπροσώπησης της δικής τους γνώμης από τους εκλεγμένους ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ πολιτικούς.

Ήταν εκεί άνθρωποι απ’ όλα τα κοινωνικά στρώματα, και όλους τους εργασιακούς χώρους. Είδα στο πλήθος φοιτητές, εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα σε καταστήματα, δημοσίους υπαλλήλους, καλλιτέχνες, γιατρούς, μηχανικούς, δικηγόρους, μαμάδες με μωρά, παππούδες με εγγόνια.. Όλοι με τον ίδιο στόχο: να στείλουμε το μήνυμα ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ. ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΑΜΕΤΟΧΟΙ!

Κάποιοι έφυγαν λίγο νωρίτερα. Άλλοι έμειναν μέχρι αργά, και ενώθηκαν με αυτούς που ήρθαν αργότερα… Το μήνυμα ήταν πολύ ελπιδοφόρο. Η συνέχεια θα δοθεί και πάλι στις πλατείες και στους δρόμους, μέχρι να το βάλλουν καλά στο κεφάλι τους οι κυβερνόντες, αλλά και όλοι οι πολιτικοί:

Η δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου η εξουσία πηγάζει από τον λαό, ασκείται από τον λαό και υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού, και όχι όπως την έχουν καταντήσει. Δημοκρατία δε σημαίνει αποφασίζω εγώ και ας διαφωνεί το 70% του λαού. Και αυτό ήρθε η ώρα να αλλάξει. Και θα αλλάξει μόνο με τη συμμετοχή ΟΛΩΝ μας…

Ραντεβού ξανά στις πλατείες αύριο, μεθαύριο, και όποτε χρειαστεί…

DSC03447DSC03443DSC03439DSC03444DSC03431DSC03448DSC03445DSC03450DSC03427DSC03451DSC03452

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου