ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Η χώρα πλέον χρειάζεται νέα κυβέρνηση με συγκεκριμένη λαϊκή εντολή

Είναι πραγματικά απίστευτο το ότι η κυβέρνηση, με τη νέα δέσμη μέτρων που λαμβάνει, επιτίθεται στους ιδιοκτήτες ακινήτων, λες και είναι οι μεγαλύτεροι φοροφυγάδες της χώρας!

Είναι απίστευτο το ότι θα κληθεί να πληρώσει ειδικό τέλος ακίνητης περιουσίας όποιος ιδιοκτήτης έχει ακίνητη περιουσία αξίας πάνω από 100.000 ευρώ, και μάλιστα ποσοστό 0,1% – 0,2%! Και την ίδια στιγμή , θα φορολογηθεί διπλά, με μείωση του αφορολογήτου ορίου του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας από τις 400.000 ευρώ που είναι σήμερα στις 200.000 ευρώ και αύξηση του συντελεστή του πρώτου κλιμακίου (για ακίνητη περιουσία από 200.000 έως και 500.000 ευρώ) από 0,1% σε 0,2% !

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙ!

Είναι ένοχος και πρέπει να πληρώσει όποιος δούλευε 35 χρόνια, και κατάφερε με τους κόπους μιας ζωής και το εφάπαξ του να αγοράσει ένα σπίτι για να περάσει τα γερατειά του, και να το αφήσει στα παιδιά του!

Είναι ένοχος και πρέπει να πληρώσει όποιος είχε βάλει πριν μερικά χρόνια τη ζωή του σε μια τάξη, και είπε αντί να πληρώνω ενοίκιο μια ζωή, να πάρω ένα δάνειο να αγοράσω ένα σπίτι, και θα το ξεπληρώνω για 30 χρόνια!

Είναι ένοχος αυτός που κληρονόμησε από τους δικούς του ένα σπίτι, αλλά μόλις και μετά βίας τα βγάζει πέρα με 700 ευρώ, ή με το επίδομα ανεργίας!

Όλοι αυτοί φταίνε για το χάλι της οικονομίας στην Ελλάδα, κατά την κυβέρνηση πάντα! Και πρέπει να φορολογηθούν παραπάνω απ’ ότι μέχρι τώρα!

Αυτό όμως που δείχνει ότι η συγκεκριμένη κυβέρνηση πραγματικά ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ είναι το ότι ενώ φορολογεί υπέρμετρα τη ΜΙΚΡΗ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, προχωρά σε αναστολή του  «πόθεν έσχες» για τρία χρόνια για την απόκτηση κατοικίας, για να κινηθεί όπως υποστηρίζει ο κλάδος της οικοδομής που έχει υποστεί μεγάλη καθίζηση!

Πραγματικά μας κυβερνούν άσχετοι! Αν δεν μπορούν να δουν την αντίθεση και σε αυτό, και νομίζουν ότι ο κόσμος θα τρέξει ν’ αγοράσει σπίτια ενώ η φορολόγηση της κατοικίας ανεβαίνει συνεχώς, είναι πραγματικά άσχετοι και άχρηστοι! Και δεν υπάρχει καμία περίπτωση με αυτούς στο τιμόνι της χώρας, να γλυτώσουμε τη χρεωκοπία!!!

Αυτό που θα γίνει με μαθηματική ακρίβεια είναι ο κόσμος μη μπορώντας να πληρώσει τόσους φόρους, επειδή έκανε το έγκλημα να αποκτήσει με τον Α ή το Β τρόπο ένα σπίτι, να τρέξει να πουλήσει. Θα πέσουν εντελώς οι τιμές από τη μεγάλη προσφορά, θα αγοράζουν οι ελάχιστοι που έχουν τόσα πολλά που δε θα τους νοιάζει ο φόρος, αφού θα αγοράζουν σε μικρή αξία τα σπίτια, και φυσικά δε θα χτίζονται νέες οικοδομές, με τον κλάδο της οικοδομής να πέσει σε ακόμα μεγαλύτερη ύφεση!

Και όλα αυτά, επειδή ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ !!! Μήπως όμως με αυτή τη σημαία κέρδισε τις εκλογές; Μήπως γι’ αυτά πήρε εντολή από τον Ελληνικό λαό, και όχι για να αφαιμάξει τους μικρομεσαίους, που πληρώνουν για δεκαετίες ολόκληρες το 50% των φόρων στην Ελλάδα;

Κάθε κίνηση που κάνει αυτή η κυβέρνηση είναι αντίθετη στη λαϊκή εντολή που πήρε όταν εκλέχτηκε. Είναι παραπάνω από προφανές ότι η χώρα πλέον χρειάζεται ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, και δε θα έχουν αποφασίσει 10 υπουργοί μόνο, θα επιχειρήσει την ανάταξη της Ελληνικής οικονομίας. Και αν ο λαός ψηφίσει αυτό το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, με γεια του με χαρά του. Αλλά, μεταξύ μας, αυτό είναι σενάριο για ταινία επιστημονικής φαντασίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου