ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Δε θα μας υποδείξετε με τι να αγανακτούμε, κε Παπανδρέου

image Ο πρωθυπουργός μας, κατά την εισήγησή του στο χτεσινό άτυπο υπουργικό συμβούλιο, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο κίνημα των “αγανακτισμένων, αναγνωρίζοντας ότι «δικαίως πολλοί αγανακτούν με όσα βιώνουν». Είπε όμως και κάτι ακόμα:

«Αυτό το κίνημα να εξελιχθεί σε ένα πραγματικό κίνημα πολιτών που αντιδρούν σε κάθε ανομία, κάθε παρανομία, κάθε ρουσφέτι, κάθε χαριστική μεταχείριση, κάθε περιστατικό διαφθοράς, αυθαιρεσίας, αδικίας. Κάθε φακελάκι, κάθε συναλλαγή κάτω από το τραπέζι, κάθε πρακτική που μας υποτιμά και δεν μας σέβεται».

Σε λίγο θα μας πει ο πρωθυπουργός και πότε να πηγαίνουμε στην τουαλέτα!!!

ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΕ ΠΑΠΑΝΔΕΟΥ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΜΕ!

Σε αυτή τη χρονική περίοδο, ο κόσμος είναι αγανακτισμένος με το πολιτικό σύστημα που δεν έχει καταφέρει να τον εκφράσει και με την ευθύνη του οποίου η χώρα έχει οδηγηθεί στα πρόθυρα χρεοκοπίας. Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος και με την εφαρμοζόμενη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, που υποδεικνύεται από την Τρόικα.

Φυσικά και η ανομία, η παρανομία και η διαφθορά τον ενοχλεί πάρα πολύ, και δε χρειάζεται την υπόδειξη κανενός για να ενοχληθεί  και να αγανακτήσει και με αυτά. Είναι και αυτά φυσικά μέρος του προβλήματος της χώρας. Δε νομίζω όμως ότι υπάρχει σώφρονας πολίτης αυτής της χώρας που να διαφωνεί με την προσπάθεια που γίνεται να εξαλειφθούν. Ενώ για τις υπόλοιπες επιλογές της κυβέρνησης, η αντίθεση και η αντίδραση είναι πολύ μεγάλη..

Αφήστε λοιπόν τις υποδείξεις κε Παπανδρέου, και ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Οι πολίτες αλλάζουν νοοτροπία. Καιρός είναι να αλλάξουν και οι πολιτικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου