ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Χώρος στάθμευσης για τα κανάλια η πλατεία Ελευθερίας!!!

Πέρασα σήμερα έξω από το κτήριο της πρώην Νομαρχίας και νυν Περιφέρειας Κρήτης. Τι νομίζετε ότι αντίκρισα; Ο αύλειος χώρος του κτηρίου, δηλαδή το τμήμα της πλατείας Ελευθερίας που περιβάλει το κτήριο, είχε μετατραπεί σε ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ!!!

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 6 αυτοκίνητα τηλεοπτικών συνεργείων (και ένα της νομαρχίας) ήταν σταθμευμένα έξω από το κτήριο!!! Και όσο και να έψαξα, δεν είδα καμία πινακίδα που να λέει ότι ο χώρος αυτός διατίθεται για στάθμευση των οχημάτων των μέσων ενημέρωσης!!!

image

image

image

Φαίνεται ότι το καθεστώς που υπήρχε επί Νομαρχίας διατηρείται και επί Περιφέρειας!! Η πλατεία Ελευθερίας, η κεντρική πλατεία του Ηρακλείου, μετατρέπεται σε χώρο στάθμευσης για τους… υμετέρους, που σε εξαίρεση με τον απλό πολίτη του Ηρακλείου, δε χρειάζεται να ψάχνει για στάθμευση όταν έχει κάποια δουλειά στην Περιφέρεια!!!

Ήλπιζα ότι ο νέος Περιφερειάρχης, μιας και έχει θητεύσει και εις τας Ευρώπας, θα είχε μεγαλύτερη ευαισθησία στο θέμα της παράνομης στάθμευσης σε κοινόχρηστους χώρους. Το ότι δε οι κύριοι και οι κυρίες των τοπικών καναλιών δεν έχουν καμία ευαισθησία για το θέμα όταν πρόκειται για… τα δικά τους οχήματα, το γνωρίζω πολύ καλά.  Αλλά αν δουν κάποιον πολίτη να έχει σταθμεύσει παράνομα στην πλατεία, μπορεί και να το κάνουν πρώτο θέμα  στο μέσο που εργάζονται!!!

1 σχόλιο: