ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Οι βουλευτές κε Φλωρίδη δεν είναι μόνο για τα εύκολα…

image Μετά την ανεξαρτητοποίηση Λιάννη, ήρθε η παραίτηση Φλωρίδη! Ο (πρωην πλέον) βουλευτής νομού Κιλκίς του κυβερνόντος κόμματος υπέβαλε σήμερα το πρωί την παραίτησή του στο προεδρείο της βουλής, αφήνοντας αιχμές για τις ηγεσίες και των δύο μεγάλων κομμάτων εξουσίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «στάθηκαν για μία ακόμα φορά κατώτερες των εθνικών περιστάσεων» και ότι «το εθνικό χρέος ηττήθηκε από το κομματικό συμφέρον» .

Ολόκληρη την επιστολή παραίτησης του κου Φλωρίδη μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ.

Αυτό που εγώ καταλαβαίνω με το φτωχό μου μυαλουδάκι είναι ότι ο κος Φλωρίδης, μη θέλοντας να καταψηφίσει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και να κινδυνέψει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να ανατραπεί, διάλεξε την πιο ανώδυνη λύση και γι’ αυτός, αλλά και για το κόμμα του: την παραίτηση! Στη θέση του θα πάει ο επιλαχόν βουλευτής του νομού Κιλκίς, ο οποίος πιθανότατα θα υπερψηφίσει το μεσοπρόθεσμο, οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά για την κυβέρνηση!!! Χαρακτηριστική είναι δε η δήλωση που έκανε κοινοβουλευτική πηγή στο πρακτορείο Reuters: “ Η παραίτηση Φλωρίδη δεν θα επηρεάσει την κυβερνητική πλειοψηφία, καθώς ο βουλευτής θα αντικατασταθεί”.

Πόσο ηθικό είναι όμως αυτό που έπραξε ο κος Φλωρίδης; Για μένα , καθόλου… Ο κόσμος του Κιλκίς ψήφισε αυτόν  να τον εκπροσωπήσει στο κοινοβούλιο. Αν δε συμφωνεί με την πολιτική της κυβέρνησης, θα πρέπει να την καταψηφίσει και όχι να παραιτηθεί, αποφεύγοντας τις ευθύνες του για το που πάει η χώρα και τι θα κληθεί να πληρώσει ο μικρομεσαίος Έλληνας και πολίτης του Κιλκίς που τον ψήφισε. Με αυτό τον τρόπο, προδίδει τον κόσμο που τον ψήφισε…

Οι βουλευτές κε Φλωρίδη δεν είναι μόνο για τα εύκολα, αλλά και για τα δύσκολα! Δεν το βάζουν στα πόδια όταν ζορίσουν τα πράγματα! Πρέπει να έχουν το σθένος να υποστηρίζουν την άποψή τους εντός του κοινοβουλίου! Γιατί με αυτό τον τρόπο που επέλεξες, κι εσύ εξυπηρετείς τα ίδια κομματικά συμφέροντα που καταγγέλλεις με την επιστολή παραίτησής σου, και όχι τη χώρα!

---------------------------------------------------

Την παραίτησή του από τη βουλευτική του έδρα ανακοίνωσε ότι θα υποβάλλει και ο βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ, Έκτορας Νασιώκας, πράττοντας όπως είπε χαρακτηριστικά από το βήμα της Βουλής, το ελάχιστο που μπορεί «για να ανατραπεί το σημερινό αδιέξοδο καθεστώς για τη σωτηρία της πατρίδας».

Τα ίδια λοιπόν ισχύουν και για εσάς, κε Νασιώκα, και για όσους άλλους παραιτηθούν..

1 σχόλιο:

  1. Πολύ σωστή ανάλυση!!! Μας δουλεύουν οι απατεώνες μέσα στα μούτρα μας!!! ΚΛΕΦΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή