ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Τό ‘βλεπες, δεν τό ‘παιζες το στοίχημα με τα αυθαίρετα!!!

Με το που ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση, την περασμένη Παρασκευή  17 Ιουνίου, είχα γράψει ένα άρθρο με τίτλο “ο Παπακωνσταντίνου στο ΥΠΕΚΑ σημαίνει… άμεση τακτοποίηση αυθαιρέτων!” . Τέσσερις μέρες μόλις αργότερα, επιβεβαιώθηκαν πλήρως τα γραφόμενα στο άρθρο αυτό!!!

image

Σε ομιλία του σήμερα στη βουλή ο νέος υπουργός Περιβάλλοντος προανήγγειλε ουσιαστικά την τακτοποίηση των αυθαιρέτων, με την επιβολή φυσικά του αντίστοιχου προστίμου! Βέβαια  ο υπουργός τα ποσά που θα πληρώσουν οι ιδιοκτήτες τα ονόμασε  «κοινωνικά δίκαιες» εισφορές , ενώ τόνισε ότι θα εξαιρεθούν αυτά που προκαλούν μεγάλη περιβαλλοντική επιβάρυνση. δηλαδή είναι κτισμένα σε δάση, ρέματα, αιγιαλό και παραλίες. Προανήγγειλε ακόμη νέο νόμο που θα καθιστά αδύνατη την αυθαιρεσία.

Έπρεπε να παίξω και κανένα στοίχημα ή κανένα joker το Σαββατοκύριακο!!! Αν και μεταξύ μας, ούτε τύχη ήταν, ούτε είμαι ο μόνος που έκανα αυτή τη σκέψη για τον κο Παπακωνσταντίνου!!! 20 μήνες τώρα, τον έχουμε μάθει απ’ έξω κι ανακατωτά!!! Και οι μόνη έκπληξη που θα μπορούσε να μας κάνει πλέον, θα είναι να μην ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο που αυτός συνέταξε!!! Όλα τ’ άλλα τα περιμένουμε από αυτόν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου