ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Σταματήστε επιτέλους το μαρτύριο της σταγόνας!

ΣΚΙΤΣΟ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Οι τελευταίες ημέρες έχουν αναδείξει την ανικανότητα του τρέχοντος πολιτικού συστήματος να αντιμετωπίσει τη σοβαρή κατάσταση της χώρας.

Τα δύο μεγάλα κόμματα με τη συμπεριφορά τους και  τις δηλώσεις των
πρωτοκλασάτων στελεχών τους δείχνουν εκτός πραγματικότητας: οι μεν τρομοκρατούν τον κόσμο απειλώντας θεούς (κανάλια) και δαίμονες (κόμματα), και οι δε υπόσχονται σχεδόν μαγικές λύσεις, με προτάσεις που νομίζουν ότι οι δανειστές θα αποδεχτούν με μεγάλη τους ευχαρίστηση! Τα μικρότερα κόμματα απλώς υποδεικνύουν τη λανθασμένη πολιτική της κυβέρνησης, χωρίς να κάνουν καμία σοβαρή πρόταση…

Και φυσικά, ο καθένας θα σώσει τη χώρα μόνος του!!!

Από την άλλη, σε  χώρες που αντιμετωπίζουν και αυτές πρόβλημα
χρέους, βλέπω ότι οι περισσότερες κινήσεις των κυβερνήσεων τους αποσκοπούν κυρίως στην πάταξη της φοροδιαφυγής, ή στη φορολόγηση των πλουσίων.

Ο Ομπάμα για παράδειγμα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, σκοπεύει να αντλήσει 1,5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ δολάρια από τη φορολόγηση των πλουσίων και των μεγάλων επιχειρήσεων των ΗΠΑ με σχέδιο που θα παρουσιάσει σήμερα το απόγευμα. Και για να μην πάμε μακριά, οι γείτονές μας οι Ιταλοί –ακούστε- παρακολούθησαν γυναίκες που εκδίδονταν μέσω αγγελιών, και τις προσήγαγαν στη δικαιοσύνη για φοροδιαφυγή!!!

Ενώ στη χώρα μας απλώς γίνεται της “επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα”!!!

Ήθελα και να ήξερα, αφού οι δικοί μας είναι ανίκανοι, δεν μπορούν ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ;

Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ. ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΗΝ !!! ΤΙ ΤΟ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΤΕ; ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ. ΠΑΡΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!! Ο ΟΜΠΑΜΑ ΧΑΖΟΣ ΕΙΝΑΙ;

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ. ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΙΣ. Αλλά όχι με
απολύσεις κόσμου και μισθούς πείνας. Περιορίστε τους συμβούλους, τις μετακλητές θέσεις, τα έξοδα παράστασης κάθε λογής εκλεγμένου, τις απευθείας αναθέσεις φτιαγμένων έργων και προμηθειών, την κατευθυνόμενη σπάταλη αναλώσιμων υλικών στα νοσοκομεία, την υπερσυνταγογράφηση, τις εξοπλιστικές δαπάνες.

ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!!

ΑΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ! ΚΑΘΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ, ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ…

Αυτή η κατάσταση απλά δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. ΩΣ ΕΔΩ! Ή βρείτε τα μεταξύ σας και μετά με τους Ευρωπαίους για μια λύση που δεν απαιτεί συνεχώς νέα μέτρα που επιβαρύνουν τη μικρομεσαία τάξη , ή βροντήξτε τα να τελειώνουμε!!! Ότι και αν σημαίνει αυτό … Στην κατάσταση που έχουμε φτάσει, λίγο με απασχολεί πλέον αν δεν θα έχω να πληρώσω σε ευρώ ή σε δραχμές…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου