ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Αναγνώστης: Να που πάνε τα λεφτουδάκια μας!

Στην ανάρτηση του αναγνώστη πάνε τα λεφτουδάκια μας έχω να πω ότι τα λεφτά του Δήμου τα τρώνε από δω και από κει όπως τους αρέσει. Άμα ξέρεις, και είσαι έξυπνος υπάλληλος, μπορείς να κάνεις πολλά. Υπάρχει τιμολόγιο από συγκεκριμένη υπηρεσία του Δήμου για αγορά ipod. Αλήθεια τι το χρειάζεται?
Άσε τους πανάκριβους υπολογιστές. Αλήθεια χρειάζονται? Όταν στο παρελθόν έχουν ξαναπάρει τους ίδιους. Δείτε την παρακάτω ανάρτηση στη Διαύγεια.

Απόφαση 362/2011 Οικ. Επιτρ. με θέμα: «Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την πληρωμή της Α΄φάσης του έργου :Λειτουργική ενοποίηση υφισταμένων πληροφοριακών συστημάτων και δεδομένων δήμου Ηρακλείου, για την εφαρμογή του προγράμματος Καλλικράτης »

Ημερομηνία: 05/08/2011 14:24:06ΑΔΑ: 4Α5ΖΩ0Ο-ΝΘΜ

image

Απόφαση 379/2011 Οικ. Επιτρ. με θέμα: Έγκριση διάθεσης πιστώσεων της Δ/νσης Πολιτιστικών

Ημερομηνία: 05/08/2011 14:16:04ΑΔΑ: 4Α5ΖΩ0Ο-ΝΣΧ

image
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Αναγνώστης

4 σχόλια:

  1. Καλό θα είναι, αφού αναρωτιέσαι τι χρειάζονται κάποιες συσκευές που κάνουν κάποια συγκεκριμένη δουλειά, να ρωτάς πρώτα τους αρμόδιους και αν δεν ικανοποιηθείς από τις απαντήσεις που θα λάβεις, τότε βγάλε τα όλα στα φόρα.
    Αρέσκεσαι όμως να βρίσκεις ψαχνό, για να δημιουργείς εντυπώσεις. Βάλε και το σκεπτικό των εισηγήσεων, όπου εκεί αποτυπώνεται όλη επεξήγηση της προμήθειας.
    Και φυσικά δεν θα κρίνεις εσύ τι χρειάζεται μια υπηρεσία εξειδικευμένα μηχανήματα για να κάνει τη δουλειά της. Στα ποσά εξάλλου συμπεριλαμβάνονται λειτουργικά προγράμματα και 3ετής εγγύηση καλής λειτουργίας.
    Προσοχή λοιπόν στις επόμενες αναρτήσεις σου, διαφορετικά θα θεωρήσω ότι το κάνεις με δόλο και η απάντηση τότε θα είναι διαφορετική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατ' αρχήν δεν κατάλαβα αν απευθύνεσαι σ' εμένα, ή στον αναγνώστη που έστειλε το μήνυμα, και του οποίου η άποψη αποτυπώνεται ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ στην ανάρτηση.
    Κατά δεύτερον, στην ανάρτηση υπάρχουν οι σύνδεσμοι που οδηγούν στις αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής στις οποίες αναφέρεται το άρθρο, και μπορεί να τις διαβάσει ο κάθε αναγνώστης του ιστολογίου...
    Όσο για τις απειλές σου φίλε μου,δεν ταιριάζουν σε αυτό το ιστολόγιο. Ούτε ποτέ απείλησε κανένας μέσα από αυτό, ούτε και δέχτηκε απειλές. Χρησιμοποίησέ καλύτερα το χρόνο σου να μας γράψεις και να εξηγήσεις στον αναγνώστη και στο υπόλοιπο αναγνωστικό κοινό του ιστολογίου που ακριβώς χρειάζονται τα μηχανήματα αυτά...
    Ευχαρίστως να φιλοξενήσω την απάντησή σου σε ξεχωριστή ανάρτηση αντί σχολίου αν επιθυμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα προφανώς αναφέρομαι σ' αυτόν που έγραψε το κείμενο. Όσο για το αν νομίζεις ότι ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει για να δημιουργεί εντυπώσεις ή γιατί αυτά μόνο μπορεί να καταλαβαίνει και ότι δεν θα βρεθεί κανένας να σχολιάζει ανοησίες νομίζω ότι κάνεις λάθος. Το να λες ότι είναι απειλή η διαφορετική απάντηση σε περίπτωση που φανεί ότι υπάρχει δόλος, νομίζω ότι θες μόνο μονόπλευρη ενημέρωση. Όσο αφορά το που χρειάζονται τέτοιου τύπου μηχανήματα καλό θα είναι να γνωρίσετε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου και τι έργο παράγει και παρέχει κάθε μία από αυτές και να μη θεωρείτε ότι Δήμος είναι μόνο η Πολεοδομία, η Δημοτική Αστυνομία, το Ταμείο κλπ. Το να δημοσιεύεται κάτι που αφήνει υπονοούμενα και ώσπου να πάρει κανείς χαμπάρι για να προσπαθεί να αποδείξει μετά ότι δεν είναι ελέφαντας - πάει πέταξε το πουλάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ιστολόγιο υπάρχει για να εκφράζει ο καθένας την άποψή του. Φυσικά και δέχομαι διαφορετικές απόψεις. Αλλά όχι απειλές του τύπου "την επόμενη φορά θα απαντήσω διαφορετικά". Τα σχόλια είνα ζητούμενο γι' αυτό το ιστολόγιο... Η λογοκρισία όμως όχι. Όσο νομίζεις εσύ ότι έχεις δίκιο, άλλο τόσο νομίζει φαντάζομαι και ο αναγνώστης που έστειλε το κείμενο... Τα συμπεράσματα πάλι ανήκουν στους υπόλοιπους αναγνώστες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή