ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Των.. φρονίμων υπαλλήλων του υπουργείου τα παιδιά, πριν τα άλλα παίρνουν βιβλία!!!

Το “αν είσαι και παπάς, με την αράδα σου θα πας” είναι μια φράση που λέγονταν τα παλιά τα χρόνια, κυρίως στους μύλους και στις βρύσες που περίμεναν οι άνθρωποι με τη σειρά ν' αλέσουν ή να πάρουν ένα σταμνί νερό. Έτσι, όταν έβλεπαν κανέναν παπά να θέλει να μην τηρήσει τη σειρά, του λέγανε τη φράση αυτή.

Φαίνεται ότι στη σύγχρονη Ελλάδα αυτό δεν ισχύει πια. Και αυτό αποδεικνύεται για άλλη μια φορά, και μάλιστα με το χειρότερο τρόπο, από το παρακάτω έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΙΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!

image

Το παραπάνω έγγραφο αποκάλυψε το ιστολόγιο newsbeast πριν μερικές ημέρες. Η κα Υπουργός παιδείας σε ραδιοφωνική της συνέντευξη σήμερα είπε ότι δεν το γνώριζε, και ότι “τώρα το μαθαίνει”…

Δύο είναι τα απαράδεκτα σημεία στην όλη ιστορία: το ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται την ιδιότητά τους, ώστε να ευνοήσουν τα παιδιά τους σε θέματα που έχουν να κάνουν με το –υποτίθεται- δωρεάν αγαθό της δημόσιας παιδείας,  και το ότι η ίδια η υπουργός , ενώ έχει γίνει τόσο μεγάλος ντόρος για το θέμα της καθυστέρησης διανομής των σχολικών βιβλίων, δεν είναι ενήμερη για το θέμα.

Δεν την βλέπω καλά την Αννούλα… Σύντομα θ’ ακούσουμε και τα δικά της τα μαντάτα…

Όσο για εσάς, τους συνδικαλιστές του υπουργείου παιδείας, έχω να σας πω ότι κάτι τέτοια περιμένει ο κάθε Λοβέρδος, για να ρίξει το φταίξιμο για την κατάντια της χώρας στους δημοσίους υπαλλήλους… Αλλά, παρά το ότι εργάζεστε στο υπουργείο παιδείας, φαίνεται ότι είστε ανεπίδεκτοι μαθήσεως…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου