ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Αποκλειστικό: Ο δήμαρχος Χερσονήσου δεν επέτρεψε σε υπαλλήλους να συμμετάσχουν στη γενική συνέλευση του κλαδικού τους οργάνου!

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προέβησαν σήμερα διπλωματούχοι μηχανικοί του δήμου Χερσονήσου σε βάρος του δημάρχου κου Ζαχαρία Δοξαστάκη. Με έγγραφό τους προς την Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών (ΕΜΔΥΔΑΣ) Ανατολικής Κρήτης γνωστοποιούν ότι Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΔΟΞΑΣΤΑΚΗΣ δεν επέτρεψε σε όλα τα μέλη της να παραβρεθούν στη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί.

Όπως καταγγέλλουν οι υπογράφοντες, ο δήμαρχος με έγγραφό του γνωστοποίησε στο προσωπικό ότι επιτρέπει μόνο σε μια 5μελή επιτροπή να παραστεί στη γενική συνέλευση της ΕΜΔΥΔΑΣ, και μάλιστα μετά τις 12 το μεσημέρι, όταν του ήταν γνωστό από την πρόσκληση ότι η συνέλευση ξεκινούσε στις 9.30 το πρωί!!! Δείτε την καταγγελία!

image

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Ο κος ΔΟΞΑΣΤΑΚΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΑΥΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΣΤΕΡΗΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΜΔΥΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!

Το παραπάνω γεγονός είναι απλά απαράδεκτο, καταδικαστέο και παραπέμπει σε άλλες εποχές. Και καλό είναι ο κος Δοξαστάκης να αλλάξει γρήγορα συμπεριφορά και νοοτροπία.

Βέβαια, όταν το παράδειγμα δίνεται από πολύ ψηλά, από την κυβέρνηση η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο να ελαχιστοποιήσει τα όποια εργασιακά δικαιώματα έχουν απομείνει στους δημοσίους αλλά και στους ιδιωτικούς υπαλλήλους, γιατί να μην κάνει το ίδιο και ο κος Δοξαστάκης;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου