ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Αύγουστος δεν τελειώνει ποτέ στο δήμο Ηρακλείου!

Για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου Ηρακλείου τα έχουμε πει πολλές φορές. Σε διάφορες αναρτήσεις έχω παρουσιάσει αποφάσεις για ανάθεση εργασιών που έχουν γίνει σε προγενέστερο των αποφάσεων χρόνο, πράγμα σαφώς ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Δείτε κάποιες εδώ κι εδώ.

Αποδεικνύεται πλέον ότι αυτή η αναντιστοιχία είναι  ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ.  ΣΧΕΔΟΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΎΓΕΙΑ και αφορά τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού που μας πέρασε, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΕΣ ΗΔΗ ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Δείτε άλλη μία παρακάτω:

image 

Η εταιρία δηλαδή στην οποία ανατίθεται η μεταφορά κινηματογραφικών ταινιών ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2011,  θα τις μεταφέρει στο Ηράκλειο μετά τις 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2011 που λήφθηκε η απόφαση; ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ. ΤΟ ΕΧΕΙ΄ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ, χωρίς καμία απόφαση και έγκριση. Η όποια απόφαση έρχεται ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ απλά να “νομιμοποιήσει” τις εργασίες, προκειμένου να μπορέσει η εταιρία να πληρωθεί.

Θα πρέπει να καταλάβουν οι εκλεγμένοι, αλλά και οι υπάλληλοι, ότι οι νόμοι εφαρμόζονται και έχουν την ίδια ισχύ είτε πρόκειται για μεγάλα ποσά, είτε για μικρά. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΑΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΟΣΟΥ.  Είναι θέμα νομιμότητας.

Αλλά όπως φαίνεται, στο δήμο Ηρακλείου κάνουν τα πάντα το τελευταίο διάστημα να μας δείξουν ότι είναι υπεράνω του νόμου!! Τουλάχιστον όσον αφορά τις εκδηλώσεις για το “Καλοκαίρι 2011”. Ο κος Περισυνάκης, που υπογράφει “αντ’ αυτού” τις σχετικές αποφάσεις, θα πρέπει να δώσει μια εξήγηση για όλες τις αποφάσεις που έχουν εκδοθεί κατόπιν εορτής με δική του υπογραφή… 

Ή μήπως θα κρυφτεί πίσω από την αδιαφορία των τοπικών μέσων ενημέρωσης;

1 σχόλιο:

  1. Κάποια στιγμή ίσως γίνουν γνωστά τα όσα δεν μπορείτε να φανταστείστε ότι γίνονται στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις. Πολλά τα λεφτά..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή