ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Να δείτε που στο τέλος θα επιβαρυνθούν μόνο οι οικίες με το τέλος ακινήτων!!

image Μία – μία επαγγελματική κατηγορία άρχισαν να εξαιρούνται από την επιβολή του έκτακτου τέλους ακινήτων!!!

Στην αρχική τροπολογία υπήρχε εξαίρεση για του χώρους θρησκευτικής λατρείας, τους χώρους άθλησης, τα κρατικά φυσικά ακίνητα, τα ακίνητα ξένων κρατών (αλήθεια γιατί αυτά να μην πληρώσουν;), οι χώροι “σταυλισμού” ζώων, τα ακίνητα των ΜΚΟ…

Στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι από το ειδικός αυτό έκτακτο τέλος εξαιρούνται οι βιομηχανίες…. Μετά ο υπουργός Οικονομικών, μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, είπε ότι και τα ξενοδοχεία εξαιρούνται, γιατί «αποτελούν εξαγωγική δραστηριότητα»!!!

Τώρα μόλις διαβάζω ότι ο δικός μας Ηρακλειώτης βουλευτής Κεγκέρογλου, διαβιβάζει στη βουλή την επιστολή της Ένωσης Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων-Δωματίων Νομού Ηρακλείου, με την οποία ζητάει την εξαίρεση και των ενοικιαζόμενων δωματίων από το ειδικό τέλος!!!

ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ “ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ”; ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΙΕΣ;

Εξάλλου, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, το τέλος αυτό μπαίνει “ως ασφάλιστρο κινδύνου”, “για να διασφαλιστεί ότι και πάλι τα ακίνητά μας θα έχουν αξία”. Αυτό δεν ισχύει για τα ξενοδοχεία και τις βιοτεχνίες; Θα έχει την ίδια αξία ένα ξενοδοχείο αν χρεοκοπήσουμε; ΟΧΙ φυσικά! Τότε γιατί να εξαιρεθεί αυτό, ή το κτίριο του κάθε βιομήχανου, και όχι η πρώτη κατοικία του κοσμάκη;

Ή όλοι, οι κανείς κύριοι… Και με αυτά που κάνετε, εσείς επιλέγετε το “ΚΑΝΕΙΣ”! Γιατί αν δεν πληρώσει ο μεγαλοξενοδόχος και ο μεγαλοβιομήχανος, μην περιμένετε από το μισθωτό και το συνταξιούχο να τρέξει με τα χρήματα στο χέρι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου