ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Επιγραμματικά…

Γράφει ο Alanis Alitampourakis:

Μελάνι

Πρώτη φορά βλέπω να σπαταλείται τόσο μελάνι και χρόνος σε ιστοσελίδες και ΜΜΕ σε φτηνό χιούμορ, ο λαϊκισμός δεν με εκπλήσει. Νόμιζα πάντως ότι είχαμε αίσθηση του χιούμουρ.

Τριντέντ

Ισπανία Πορτογαλία Ιρλανδία έχουν παρόμοια και σημαντικά προβλήματα με την Ελλάδα – Ιταλία, παρόλα αυτά ο διεθνής τύπος ασχολείται λιγότερο με αυτές τις χώρες προφανώς γιατί οι πολιτικοί τους μιλούν λιγότερο και κάνουν περισσότερα. Καλύτερα να μασας παρά να μιλάς…

Ηγεσία

Κατόπιν εορτής περικοπές σε μισθούς και επιδόματα πολιτικών και λοιπών… κάλλιο αργά παρά ποτέ ή άργησε το καλό παράδειγμα; Μάλλον το δεύτερο.

Ερώτηση

Αυτό το περίφημο επίδομα παραγωγικότητας ξέρει κανείς πώς αποδιδόταν; Δηλ. Ο υπάλληλος στο πρωτόκολλο που έκανε 100 αιτήσεις την μέρα τι παραπάνω επίδομα έπαιρνε απο τον αντίστοιχο που έκανε 50; Παρακαλείται κάποιος [επιδοτούμενος] αγανακτισμένος να απαντήσει.

Κίνητρο

Κάθε βουλευτής έχει δικαίωμα να έχει στο πολιτικό του γραφείο 4 νομίζω μετακλητούς της βουλής [προς ~ 2,800 γιούρο/μήνα]. Αυτοί πληρώνονται από τον λαό, εκπληρούν έργο για τον λαό ή για την επανεκλογή [και δική τους] του εκάστοτε βουλευτή;

The nature of our motivation determines the nature of our work. Δαλάι Λάμα

Σημείο

image

Υπάρχει κάποιο σημείο που το κόστος διάσωσης της Ελλάδας υπερβαίνει τα ωφέλη.

Υπάρχει κάποιο σημείο που ο φορολογούμενος δεν αποδίδει φόρο αλλά πέτρες και ό,τι άλλο βρει.

Να δούμε σε ποιό σημείο θα φτάσουμε πρώτα.

Πυρηνικός Τζακ

During the early 1980s he was dubbed "Neutron Jack" (in reference to the neutron bomb) for eliminating employees while leaving buildings intact. In Jack: Straight From The Gut, Welch states that GE had 411,000 employees at the end of 1980, and 299,000 at the end of 1985. Of the 112,000 who left the payroll, 37,000 were in sold businesses, and 81,000 were reduced in continuing businesses. In return, GE had increased its market capital tremendously. However, Welch eliminated basic research, closed or sold off businesses that were allegedly under-performing. These and other moves placed basic research at the bottom of the list with respect to funding and attention.

H GE υπάρχει ακόμα πάντως… [287.000 υπάλληλοι,  2010]

Σε εισαγωγικά

“Ο μόνος τρόπος να εγκαταλείψει τα προνόμια της μια συντεχνία είναι ο καταναγκασμός. Αλλά στο σημείο αυτό εγκαταλείπουμε τον γλυκανάλατο κόσμο της «Σοσιαλιστικής  Διεθνούς» και μπαίνουμε στον πραγματικό κόσμο του Τόμας Χομπς. Που προφανώς δεν διδάσκεται στο ΙΣΤΑΜΕ…  “

“Πολλά κατάλαβα, πολλά με θύμωσαν άλλα τόσα με μελαγχόλησαν μα το κυριότερο είναι ότι τα οικοδομικά υλικά για να κτίσουν κυβερνήσεις το εξάμβλωμά τους, τα παραδίδαμε εμείς με προθυμία στα χέρια των πολιτικών. Εμείς τα παράγουμε σε 24ωρες βάρδιες. Ένα απ΄αυτά δυστυχώς είναι η ζηλοφθονία για την προκοπή του διπλανού μας. Αυτή που σκούζει σαν πληγωμένο ζώο και μικραίνει τα μάτια σαν νυφίτσα όταν λέει «οι βίλες, αυτοί με τις βίλες». Πάντα των διπλανών οι βίλες. Στη χώρα μας ποινικοποιήσαμε το εμπόριο, το κέρδος, την επιχειρηματικότητα, τον πλούτο πιο πολύ από την κλεψιά και την παρανομία.
Ο Ψωμιάδης είναι λεύτερος, οι «βίλες» την πάτησαν…  “

Σενάρια - Σκηνοθεσία ΔΝΤ

Πρωταγωνιστούν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου