ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Το Ηράκλειο στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων την 28η Οκτωβρίου

Νομίζω ότι πλέον οι Πασόκοι έχουν πάρει χαμπάρι ότι το Ηράκλειο έχει αλλάξει. Και αν δεν το είχαν καταλάβει με τις συγκεντρώσεις του καλοκαιριού στην πλατεία Ελευθερίας, ή ακόμα με τη μεγάλη πορεία της 19ης Οκτώβρη, σήμερα το έβαλαν για τα καλά στο μυαλό τους!

Φαντάζομαι έχετε ενημερωθεί όλοι για το τι συνέβη σήμερα στις μεγάλες πόλεις τη Ελλάδας, κατά τη διάρκεια των “εορταστικών” εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου. Αυτό όμως που παρακολουθήσατε στο παραπάνω βίντεο (του cretalive), αξίζει να σχολιαστεί περισσότερο, όχι επειδή ζω σε αυτή την πόλη, αλλά επειδή πιστεύω ότι ήταν ο ενδεικτικότερος τρόπος αντίδρασης.

Οι πολίτες του Ηρακλείου, από τη μια μεριά δεν ανέχτηκαν την παρουσία των βουλευτών, θεωρώντας με το δίκιο τους ότι δεν έχουν θέση ειδικά  ως “επίσημα” πρόσωπα στην εξέδρα ,αφού αφενός με τις πράξεις τους έχουν οδηγήσεις το λαό στην εξαθλίωση, αφετέρου δε τη χώρα υπό καθεστώς “επιτήρησης” (το τελευταίο το λέω όσο πιο ανώδυνα μπορώ, σεβόμενος τη σημερινή επέτειο) .

Από την άλλη, δεν απέτρεψαν την πραγματοποίηση της μαθητικής παρέλασης, τιμώντας πραγματικά τη σημερινή επέτειο. Και την τίμησαν με όλο τους το είναι, αφού ο κόσμος που βρέθηκε στους δρόμους του Ηρακλείου ήταν περισσότερος από κάθε άλλη χρονιά, και οι επευφημίες προς του συμμετέχοντες πολύ έντονες.

Το Ηράκλειο θεωρώ ότι στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.  Και ήταν καιρός να το κάνει. Και είναι καιρός να καταλάβουν κάποιοι – οι λίγοι ακόμα που απομένουν – ότι η αξιοπρέπεια δεν έχει χρώματα.

1 σχόλιο:

  1. Ω ρε μούτζα που έπεσε!Ε μα τα θέλει ο κώλος τους που έχουν τα μούτρα ακόμη να κάνουν και δημόσιες εμφανίσεις...ουστ απο δω κοπρόσκυλα! Πάνε οι καιροί που σε κάθε κάλεσμα (βάπτιση,χορό,μνημόσυνο, κηδεία κλπ) κάνατε γράντε εμφάνιση, τώρα ούτε στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς σας δεν θα τολμάτε να πάτε...αλήτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή