ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Βρήκε ο Πάγκαλος τα χρήματα να πληρώσει την έκτακτη εισφορά για τα ακίνητά του!

image Θυμάστε που ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι δεν έχει τα χρήματα αν πληρώσει την έκτακτη εισφορά για τα ακίνητα που κατέχει (δείτε εδώ) ; Ε λοιπόν, φαίνεται ότι θα γλυτώσει τη φυλακή, καθώς μάλλον βρήκε τρόπο να μαζέψει τα χρήματα! Και όχι μόνο αυτά τα 7.500 ευρώ, αλλά πολύ περισσότερα!

Όπως διαβάζω, ο κος Πάγκαλος απαιτεί ένα εκατομμύριο ευρώ αποζημίωση για ηθική βλάβη από τον 26χρονο φοιτητή Φιλοσοφικής Βαγγέλη Μυτιληναίο, εξαιτίας ενός άρθρου που είχε γράψει και δημοσιεύσει πέρσι τον Σεπτέμβριο στο προσωπικό του ιστολόγιο!

Στο ιστολόγιο “Εκκλησία του δήμου”, που έχει θέμα την ανατολική αττική, ο Βαγγέλης Μυτιληναίος είχε γράψει ένα άρθρο στις 12 Σεπτεμβρίου 2010 πριν από τις δημοτικές εκλογές στις οποίες ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. περιληπτικά έγραφε ότι στους δήμους, συμπεριλαμβανομένου και του Σαρωνικού στον οποίο διεκδικούσε θέση δημοτικού συμβούλου, «λιγουρεύονται κάποιοι να βγάλουν εκατομμύρια από την εκμετάλλευση των παραλιών (...) με το να τις κλείσουν», ώστε να μπορέσουν να γίνουν μετά «ξενοδοχειάρες με τις δικές τους παραλίες». Φωτογράφιζε στη συνέχεια φανερά τα πρόσωπα που θεωρεί ότι βρίσκονται πίσω από το «ξεπούλημα των παραλιών» και δεν είναι άλλοι από τη σύζυγο του κο Πάγκαλου και υποψήφια τότε δήμαρχο Σαρωνικού κα Χριστίνα Χριστοφάκη, αλλά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

Ένα χρόνο μετά και αφού είχε προηγηθεί αγωγή της κας Χριστοφάκη πέρσι για ένα εκατομμύριο ευρώ, ο κος Πάγκαλος μιμείται με μεγάλη καθυστέρηση τη σύζυγό του, και καταθέτει και αυτός πανομοιότυπη αγωγή για ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ επίσης. Δηλαδή το ζεύγος Παγκάλου αξιώνει από ένα φοιτητή δύο εκατομμύρια ευρώ, επειδή το άρθρο του τους προκάλεσε «ψυχική ταλαιπωρία», «άγχος» και «στεναχώρια»!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΟΥΣ; Η ΟΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ “ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ” , ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ” ΚΑΙ  ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ” έχουν προκαλέσει μεγάλη στεναχώρια, άγχος και ταλαιπωρία σε όλους μας. Τι λέτε, να καταθέσουμε όλοι από μια αγωγή στον Πάγκαλο για 1.000.000 ευρώ μήπως καταφέρουμε να πληρώσουμε κι εμείς τους έκτακτους φόρους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου