ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Σε μηχανοκίνητη πορεία και κατάληψη του δημαρχείου Ηρακλείου προχωρούν οι εργαζόμενοι

image Σε κατάληψη του δημαρχείου Ηρακλείου και σε μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της πόλης θα προχωρήσουν σήμερα Τρίτη 11-10-2011 στις 11:00 το πρωί οι εργαζόμενοι στο δήμο Ηρακλείου, αλλά και στους υπόλοιπους περιφερειακούς δήμους του νομού, συμμετέχοντας στην Πανελλήνια στάση εργασίας που έχει προκηρύξει η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Στόχος της κινητοποίησης είναι να εκφραστεί η αντίθεση των εργαζομένων απέναντι στη βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης, η οποία πρέπει να ανατραπεί από τη λαϊκή κατακραυγή και τον αγώνα των εργαζομένων.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξεδόθη, “Η κυβέρνηση με την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου για το μισθολόγιο (φτωχολόγιο) – βαθμολόγιο και την «εργασιακή εφεδρεία – απολύσεις», προκαλεί κατάφορα τους εργαζόμενους και την Ελληνική κοινωνία. Αν περάσουν αυτά τα μέτρα, οι εργαζόμενοι επιστρέφουν σε συνθήκες μεταπολέμου.

Το Νοέμβριο οι εργαζόμενοι με τη μείωση κατά 40%-50% των αποδοχών τους δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν στις στοιχειώδεις καθημερινές τους ανάγκες. Η φτώχεια και η εξαθλίωση έχει προ πολλού χτυπήσει τον άνεργο. Τώρα πλήττει έντονα και τους εργαζόμενους.

Για τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ο συντονισμός για την κλιμάκωση του αγώνα είναι μονόδρομος.”

image

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου