ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Σε επίταξη των εργαζομένων στην καθαριότητα των δήμων της Αττικής προχώρησε η… δημοκρατική κυβέρνηση Παπανδρέου!

Σε επίταξη των εργαζομένων στην καθαριότητα όλων των δήμων της Αττικής προχώρησε από χτες βράδυ η … δημοκρατική κυβέρνηση Παπανδρέου, με απόφαση του πρωθυπουργού και κοινή απόφαση των υπουργών οικονομικών και Εσωτερικών. Η απόφαση που δημοσιεύτηκε ήδη σε ΦΕΚ, αναφέρει:

….. έχοντας υπόψη την επιτακτική και κατεπείγουσα ανάγκη να αποτραπούν οι σοβαρότατοι κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία εξαιτίας της μακροχρόνιας μη αποκομιδής των απορριμμάτων από τους εργαζομένους στις υπηρεσίες καθαριότητας όλων των δήμων της Περιφέρειας Αττικής,

αποφασίζουμε:

1. Επιτάσσουμε από την 7:00 της 18ης Οκτωβρίου 2011, έως την έκδοση νεότερης απόφασης, τη χρήση των απορριμματοφόρων οχημάτων και των φορτηγών οχημάτων όλων των δήμων της Περιφέρειας Αττικής.

2. Αναθέτουμε την ευθύνη εκτέλεσης της παρούσας στον Περιφερειάρχη Αττικής, τον οποίο εξουσιοδοτούμε για την έκδοση των «Φύλλων Επίταξης» και την επίδοση αυτών αρμοδίως στους οδηγούς των απορριμματοφόρων οχημάτων και των φορτηγών οχημάτων όλων των δήμων της Περιφέρειας Αττικής.

Αυτό που απομένει τώρα  να γίνει από την πάντα δημοκρατική αυτή κυβέρνηση είναι … το χατίρι του Καμίνι! Να έρθει δηλαδή και ο στρατός να μαζεύει τα σκουπίδια!!!

Δείτε το ΦΕΚ:

ΕΠΙΤΑΞΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου