ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Η μεγαλύτερη πορεία των τελευταίων ετών στο Ηράκλειο (βίντεο). Να αποσυρθεί το πολυνομοσχέδιο τώρα!!

Η μεγαλύτερη πορεία των τελευταίων χρόνων πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ηράκλειο Κρήτης, ενάντια στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που ψηφίζεται αύριο στην ολομέλεια της βουλής. Περίπου 15.000 κόσμος ξεχύθηκε στους δρόμους για να διαδηλώσει την αντίθεσή του στο προωθούμενο νομοσχέδιο, που μόνο φτώχεια και εξαθλίωση θα φέρει στον Ελληνικό λαό.

imageΜαθητές, φοιτητές, εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, αγρότες, έμποροι και πολλές άλλες κατηγορίες πολιτών συμμετείχαν στην ως επί το πλείστον ειρηνική πορεία (σημειώθηκαν μικροεπεισόδια στη λ. Καλοκαιρινού) που οργάνωσαν το Ε.Κ.Η και οι παραγωγικοί φορείς και συνδικάτα του νομού, ενώ το Π.Α.ΜΕ. ως συνήθως έκανε ξεχωριστή πορεία.

Υπό κατάληψη μετά το τέλος της πορείας βρίσκονται η Αποκεντρωμένη διοίκηση Κρήτης από αντιπροσωπεία του ΕΚΗ,  η Περιφέρεια Κρήτης από το Π.Α.ΜΕ, ενώ συνεχίζεται και η κατάληψη του δημαρχείου Ηρακλείου από τους εργαζόμενους στο δήμο.

Το αίτημα το κόσμου που διαδήλωσε ήταν ένα: ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΩΡΑ, Ή ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!

ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!!!

DSC04568DSC04623DSC04622DSC04567  DSC04569  DSC04573 DSC04577 DSC04578 DSC04581 DSC04593 DSC04604 DSC04618

DSC04620

image

2 σχόλια:

  1. επικυρώνω όσα γράφονται. ήμουν στην πορεία και ήταν όντως τεράστια. είναι μια ιστορική ημέρα για τον κόσμο της εργασίας. επιτέλους το ΠΑΣΟΚονήσι δείχνει υγιή σημάδια σκέψης και δράσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ !!!! ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΘΑΡΡΟΣ ,ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΣΙΘΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή