ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Από Ρομπόπουλος, σκέτη ρόμπα…

image Δεν είχε τα κότσια ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θωμάς Ρομπόπουλος να ανεξαρτητοποιηθεί, όπως είχε πει πριν μερικές ημέρες, μετά από παραινέσεις ψηφοφόρων του. Έτσι, επέλεξε απλά να γίνει ρόμπα, αφού απλά και αυτός φοβήθηκε να υποστηρίξει τη γνώμη του και να πάει κόντρα στο κομματικό κατεστημένο ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ όπως θα όφειλε αν σεβόταν το Σύνταγμα και την ψήφο των πολιτών της Θεσσαλονίκης.

Υπέβαλε λοιπόν την παραίτησή του, λέγοντας βέβαια τη μαύρη αλήθεια: ότι τόσο καιρό απλά ψήφιζε χωρίς να γνωρίζει τι ακριβώς ψηφίζει, απλά για να μη ρίξει την κυβέρνηση!

Υποβάλλοντας την παραίτησή του στον πρόεδρο της βουλής, είπε: “δεν μπορώ άλλο να συνεχίσω να ψηφίζω χωρίς να ξέρω τι ψηφίζω, όπως έκανα με το Μνημόνιο Ι» και «(δεν μπορώ) να ψηφίζω χωρίς να συμφωνώ άδικα και αντιλαϊκά μέτρα υπό την πίεση ότι θα ανατραπεί η κυβέρνηση, η δόση δεν θα καταβληθεί, η χώρα θα χρεοκοπήσει και δεν θα υπάρχουν χρήματα για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις όπως έκανα στο Μεσοπρόθεσμο». «Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός που κατέληξα επιχειρηματίας, αλλά είμαι επιχειρηματίας που έγινα και πολιτικός», ανέφερε  χαρακτηριστικά αφήνοντας προφανώς αιχμές για συναδέλφους του..

Με αυτά και μ’ αυτά, και με μόνο αντράκι …  την Κατσέλη από πλευράς ΠΑΣΟΚ που καταψήφισε το άρθρο 37 για το πάγωμα των κλαδικών συμβάσεων., πέρασε το πολυνομοσχέδιο ως έχει επί της αρχής από την Επιτροπή Οικονομικών της βουλής κατά πλειοψηφία.

Με την κα Τεκτονίδου λοιπόν στη θέση του Ρομπόπουλου, το ΠΑΣΟΚ θα έχει και πάλι 154 βουλευτές. Και εκτός αν γίνει κάποιο “τεκτονικό” γεγονός τις επόμενες ημέρες μέχρι την Πέμπτη, όπως σεισμός στην κοινωνία που καταπιέζεται τόσο καιρό και πλήττεται άμεσα από αυτό το πολυνομοσχέδιο, θα το πιούμε και αυτό ποτήρι, πατριώτες!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΠΕΜΠΤΗ, ΝΑ ΕΠΗΡΡΕΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου