ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις;

image

Αύριο ξεκινά η κρίσιμη 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Δε θέλω να γράψω πολλά πράγματα, τα αιτήματα που έχουν όλοι οι κοινωνικοί φορείς τα γνωρίζετε. Πιθανότατα είναι και δικά σας αιτήματα..

Δε θέλω να πείσω κανένα να συμμετάσχει. Ο καθένας μπορεί να σκεφτεί μόνος του τη σημασία της 2ήμερης αυτής κινητοποίησης. Και δεν έχει να σκεφτεί και πολλά, καθώς τα πράγματα κατά τη γνώμη μου είναι απλά: αν περάσει και αυτό το νομοσχέδιο, η κοινωνία θα καταρρεύσει. Για τη χώρα απλά θα δοθεί μια παράταση, για τους κατοίκους της όμως θα είναι το τελειωτικό χτύπημα.

Αύριο και μεθαύριο λοιπόν, απλά διαλέγουμε σε ποια κατηγορία ανθρώπων ανήκουμε: σε αυτούς που με τις πράξεις τους προσπαθούν να ορίσουν την ίδια τους τη ζωή, σε αυτούς που απλά παρακολουθούν τους άλλους να αποφασίζουν γι’ αυτούς χωρίς αυτούς, ή σε αυτούς που απλά δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει γύρω τους.

Εγώ θέλω να πιστεύω ότι ανήκω στην πρώτη κατηγορία. Και τουλάχιστον θα πω στα παιδιά μου ότι προσπάθησα, όταν δεν μπορώ να τους παράσχω τα βασικά. Αντιστάθηκα... Και αυτό ίσως μου δώσει κουράγιο, και με βοηθήσει να κοιμάμαι πότε - πότε τα βράδια…

Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου