ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Κάτω τα χέρια από το χαμάμ!!!

image Μα που θα πάει πια αυτή η κατάσταση; Μέχρι που θα φτάσουν οι περικοπές των βουλευτών; Μετά τις περσινές περικοπές κατά 5 % στην αποζημίωσή τους και 10% σε κάποια επιδόματά τους, τη μείωση για συμμετοχή σε επιτροπές από 300 ευρώ ανά συνεδρίαση σε 245 αρχικά, και σε 150 στη συνέχεια, μετά την κατάργηση των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα, και την κατάργηση του επιδόματος αδείας, μετά την εισφορά αλληλεγγύης που τους επιβλήθηκε, πάνε να τους μειώσουν κι άλλο, ή να καταργήσουν την αποζημίωση για τη συμμετοχή σε επιτροπές, και … να τους κόψουν το ΧΑΜΑΜ!!!

Ε όχι βρε παιδιά! Αυτό είναι η κόκκινη γραμμή! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΑΜ! 

Κόψτε τους αν θέλετε τα έξοδα μετακίνησης και τα δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια! Κόψτε τους τα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού! Κόψτε τους το ένα από τα δύο iphone και τη μία από τις τηλεφωνικές συνδέσεις! Κόψτε τους τον ένα ή τους 2 από τους 4 μετακλητούς υπαλλήλους, ή τον αστυνομικό που τους φυλάει, ή τον ειδικό σύμβουλο! Κόψτε τους τη σύνταξη μετά από δύο θητείες! Κόψτε τους την αυτοτελή φορολόγηση του 50% της αποζημίωσής τους!

Αλλά, προς θεού, αφήστε τους το χαμάμ! Εκεί θα τρέχουν να χαλαρώσουν, όταν κυνηγημένοι από τους εξαγριωμένος πολίτες θα καταφέρνουν μες στον ιδρώτα να εισέρχονται στο κτίριο της Βουλής!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου