ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Απορρίφθηκε προσφυγή 90χρονης για το τέλος ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων!

image Η Ελληνική Δικαιοσύνη απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι τυφλή! Το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης απέρριψε την αίτηση προσωρινής διαταγής που είχε υποβάλει 90χρονη συνταξιούχος αναφορικά με το έκτακτο τέλος ακίνητης περιουσίας. Έτσι, η γιαγιά προκειμένου να μην ης διακόψουν την ηλεκτροδότηση, θα πρέπει να πληρώσει το έκτακτο τέλος για το σπίτι της που ανέρχεται στο ποσό των 1.104 ευρώ, και να περιμένει την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει, που ορίστηκε για τις 8 Φεβρουαρίου.

Η 90χρονη ισχυρίστηκε ότι, επειδή η σύνταξή της ανέρχεται σε 900 ευρώ μηνιαίως, από τα οποία 500 πληρώνει σε γυναίκα που τη φροντίζει, δεν μπορεί να πληρώσει το “χαράτσι”, αφού δεν διαθέτει άλλα περιουσιακά στοιχεία και έσοδα. Υποστήριξε δε ότι η επιβολή του τέλους με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ είναι αντισυνταγματική, παράνομη και καταχρηστική. Όλα αυτά όμως δε συγκίνησαν τον δικαστή, ο οποίος απέρριψε την αίτησή της.

Βέβαια η συγκεκριμένη μάχη που χάθηκε σήμερα στο δικαστήριο της Θεσσαλονίκης, δε σημαίνει απολύτως τίποτα. Απλά δείχνει την κοινωνική αναλγησία ενός συγκεκριμένου δικαστή, που δεν διέταξε καν τη διακοπή της πληρωμής έως ότου κριθεί από το ΣτΕ αν το μέτρο είναι αντισυνταγματικό. Και αυτή η δίκη στο ΣτΕ θα είναι η μεγαλύτερη δικαστική μάχη ενάντια σε αυτόν τον άδικο φόρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου