ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Οι “Αντίπαλοι” σε Γερμανικό ντοκιμαντέρ για την Οικονομική κρίση στην Ευρωζώνη;

Χτες έλαβα ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στη θυρίδα του καναλιού του ιστολογίου “αντίπαλοι” στο youtube.  Αποστολέας ήταν κάποια κυρία Caren Miesenberger, εκπρόσωπος της εταιρίας παραγωγής ντοκιμαντέρ “ECO Media TV Produktion” με έδρα το Αμβούργο.

Στο μήνυμα αυτό, ζητούσαν την άδειά μου για να χρησιμοποιήσουν υλικό από τα βίντεο που έχω ανεβάσει το ιστολόγιο “Αντίπαλοι” και αφορούν στις πορείες και τις συγκεντρώσεις του κόσμου σχετικά με τα μέτρα που εφαρμόζονται για να αντιμετωπιστεί η οικονομική κρίση.

image

Σήμερα το έψαξα λίγο, και η εταιρία αυτή είναι όντως σοβαρή, έχει κάνει πολλά ντοκιμαντέρ, και έχει λάβει και αρκετά βραβεία γι’ αυτά. Και πράγματι, στην ιστοσελίδα της έχει αναγγελθεί ότι βρίσκεται σε εξέλιξη παραγωγή ενός 90λεπτου ντοκιμαντέρ με τίτλο “EURO IN CRISIS” και θέμα την κρίση στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Ένωση (Ευρωζώνη).

image Βέβαια τους έδωσα την άδεια να χρησιμοποιήσουν το υλικό, με τη σημείωση η αναφορά στον κόσμο που αντιδρά στα μέτρα λιτότητας να μην είναι προσβλητική ή υποτιμητική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου