ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Κάθε εξάμηνο και απάνω το τιμολόγιο της ΔΕΗ !

image Κι ενώ όλος ο κόσμος ασχολείται (και δίκαια) με την αναστολή των διακοπών ρεύματος λόγω μη πληρωμής του έκτακτου τέλους, η ΡΑΕ ανακοίνωσε ότι εξετάζει αυτόματη αναπροσαρμογή των τιμολογίων της ΔΕΗ ανά εξάμηνο!

Η αναπροσαρμογή θα βασίζεται στα αναθεωρούμενα ανά εξάμηνο στοιχεία κόστους των ανταγωνιστικών δραστηριοτήτων της επιχείρησης, δηλαδή ανάλογα με την άνοδο ή μείωση του κόστους παραγωγής που εξαρτάται άμεσα από τις τιμές φυσικού αερίου, υγρών καυσίμων, τις αμοιβές εργασίας, το κόστος αγοράς ρύπων κλπ.

Η αναπροσαρμογή αυτή , αναφέρει η ΡΑΕ, ότι θα είναι είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω. Βέβαια, όλοι γνωρίζουμε καλά ότι οι τιμές των καυσίμων τα τελευταία χρόνια όλο και ανεβαίνουν, οπότε το “προς τα κάτω” μοιάζει σχεδόν απίθανο…

Κι έτσι, στο κοντινό μέλλον,  ο προνομιούχος  Έλληνας καταναλωτής που ακόμα θα διαθέτει σύνδεση με τη ΔΕΗ στο σπίτι που θα νοικιάζει, αφού θα έχει πουλήσει το δικό του ή θα του το έχει πάρει η τράπεζα λόγω χρεών, θα πληρώνει ολοένα και πιο ακριβό το κοινωνικό αυτό αγαθό που λέγεται “ηλεκτρισμός”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου